dealer login

bestaande klant

Log in met uw account..
Wachtwoord vergeten?

Verzenden

Zusss rekent de volgende verzendkosten:

Pakketpost: €3,50
Brievenbuspost: € 1,95
Gratis bezorgd vanaf € 50,00.

Meestal gaat de order dezelfde dag nog bij ons weg. We streven er uiterlijk naar de bestelling binnen 3 werkdagen bij je te bezorgen. Mocht je verder nog vragen hebben over je bestelling dan kun je mailen naar info@zusss.nl of bellen naar 078-6459138.

DHL_logo PostNL_logoSV 

Internationale zendingen
Verzendkosten voor een brievenbuspakketje naar België en Duitsland bedragen €7,50 en voor een gewoon pakketje €10,-. Deze verzendkosten staan vast ongeacht het bedrag van de order en zijn dus niet onderhevig aan gratis verzendingsacties.
Tijdelijke acties waarbij geen verzendkosten worden berekend, gelden uitsluitend voor adressen in Nederland.

Cadeauservice
We weten hoe leuk het is om een cadeautje te krijgen en besteden daarom veel aandacht aan de verpakking van onze bestellingen. Iedere bestelling, hoe groot of klein ook, gaat de deur uit als een mooi ingepakt cadeautje. Zodat jij weet dat de ontvanger het met een grote glimlach in ontvangst zal nemen!

Retourneren
Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel ruilen of retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen.

Achter je factuur vind je een retourformulier. Deze kun je gebruiken wanneer je iets wilt retourneren of ruilen. Wanneer je een artikel wilt ruilen kun je dat aangeven onderaan het retourformulier. Voeg dit formulier toe aan het pakket, anders wordt je retour niet in behandeling genomen.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 7 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Wanneer je een artikel omruilt voor iets anders, sturen wij de ruilorder kosteloos naar je toe.
  • De retourgestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

Retouradres:

Zusss
Klompenmakerstraat 11
2984 BB Ridderkerk

Je retour wordt na ontvangst van je pakket, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk (doorgaans binnen zeven werkdagen na ontvangst van de retourzending), naar je teruggestort.