Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

buitenkaars terracotta geniet

9,95
  • Maak je geen zorgen over retourneren. Mochten de retourmogelijkheden veranderen door het coronavirus, dan passen wij ons aan. Komt goed!

Buitenkaars geniet

Stoere buitenkaars met een leuke tekst erop. Deze terracotta pot matcht extra leuk met andere aardewerk bloempotten en kaarsen in je tuin.

Buitenkaars van stoer terracotta

Buitenkaars om gezellig aan te steken in de tuin. De kaars is gemaakt van stoer aardewerk. Deze terracotta buitenkaars matcht ook nog eens super goed met de terracotta bloempotten. En laat de kleur terracotta ook he-le-maal in zijn! De kaars heeft een houten lont en heeft geen geur. Let op: typerend voor aardewerk is dat de kleuren van dit natuurproduct kunnen varieren en dit materiaal kwetsbaar is. Met vorst adviseren wij je de buitenkaars naar binnen te halen. Onderaan de terracotta buitenkaars vind je het herkenbare Zusss logo. Let op: de buitenkaars mag uitsluitend buiten worden gebrand. We raden het aan om de buitenkaars buiten het bereik van kinderen en dieren te houden en brandend niet onbeheerd achter te laten. De kaars heeft ca. 35 branduren.

Buitenkaars voor lange zomeravonden

Vind jij die lange zomeravonden ook o-zo-heerlijk? Geniet nog langer van je avond door de kaarsen buiten aan te steken wanneer het donker wordt. In de categorie kaarsen & kaarsenhouders vind je mooie kaarsen en -houders om de buitenkaars mee te combineren. Zo creeer je buiten een gezellige setting waar je nog uren met vrienden en familie kunt kletsen tijdens lange zomeravonden. En koelt het af? Gooi dan lekker een plaid over je benen. Die vind je in de categorie plaids & vloerkleden. Geniet!

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 10 2020
Bestelbaar vanaf
week 10 2020
Materiaal
aardewerk
Kleur
terra cotta
Kies je maat
8,5x10cm
buitenkaars terracotta geniet
9,95
In winkelwand