Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

buitenkleed 180x120cm zwart/zand

39,95
  • Maak je geen zorgen over retourneren. Mochten de retourmogelijkheden veranderen door het coronavirus, dan passen wij ons aan. Komt goed!
Bestel je dit artikel samen met andere artikelen, dan krijg je deze (i.v.m. de grootte) apart geleverd.

Stoer buitenkleed

Mooi buitenkleed voor een stoere look in je tuin. Het grafische patroon laat zich makkelijk mixen en matchen met jouw kussens in de tuin.

Buitenkleed van polypropyleen

Dit buitenkleed is gemaakt van stevig polypropyleen. Goede eigenschappen van dit materiaal zijn dat het bijzonder slijtvast is, nauwelijks vocht opneemt en goed zijn kleur behoudt. Dit maakt het materiaal ontzettend geschikt om als buitenkleed te gebruiken.

Buitenkleed voor een gezellige tuin

Dit buitenkleed oogt hartstikke hip in jouw tuin. Want wist jij al dat buitenkleden he-le-maal in zijn? Zo creeer je buiten net zo’n gezellig hoekje als in je woonkamer. En ben je van plan ‘s avonds wanneer het donker wordt nog te genieten van de zomeravonden, steek dan gezellig de kaarsjes aan. Buitenkaarsen, een buitenkleed en meer items om jouw tuin zomerklaar mee te maken vind je in de categorie buiten. En vind je dat jouw tuinbank nog wat leuke kussens kan gebruiken, kijk dan zeker even in de categorie kussens.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 10 2020
Bestelbaar vanaf
week 10 2020
Materiaal
polypropyleen
Kleur
zand / zwart
Kies je maat
180x120cm
buitenkleed 180x120cm zwart/zand
39,95
In winkelwand