Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss complimentenkaartjes op klembordje

14,95
  • Let op: i.v.m. drukte levertijd 1-3 werkdagen

Complimentenkaartjes op klembordje

Met deze complimentenkaartjes verras je jouw vrienden en familie met een welverdiend berichtje. De leukste complimentjes hebben we verzameld op dit klembordje, en dit zijn er maar liefst 100! Scheur ze er een voor een af en bekijk bij wie jij ze vindt passen. Complimentjes geven mag, het liefst iedere dag.

Complimentenkaartjes afscheuren van je klembord

Deze complimentenkaartjes zijn als een notitieblokje aan elkaar bevestigd. Wil jij iemand een complimentje geven? Dan kun je ze er een voor een afscheuren. Het klembordje erachter houdt de kaartjes op zijn plek. Het klembordje is van hout en de papieren complimentenkaartjes zitten onder een metalen klem.

Complimentenkaartjes voor op je bureau

Deze complimentenkaartjes zijn onmisbaar voor op je bureau. Iedere collega, vriend of vriendin aan je bureau verdient wel een complimentje. Kleed je werkplek aan met de leukste items uit de categorie van papier. En heb je oog voor styling, ga dan nog een stapje verder met leuke lijsten en mandjes uit de categorie in huis.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 22 2020
Bestelbaar vanaf
week 22 2020
Materiaal
hout
Kleur
naturel
Kies je maat
14x14cm
complimentenkaartjes op klembordje
14,95
In winkelmand