Verzenden/retourneren van en naar zusss.nl

 

Verzendkosten

Zusss rekent binnen Nederland de volgende verzendkosten:

Pakketpost: €3,95

Brievenbuspost: € 2,95

Gratis bezorgd vanaf € 50,00.

 

Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Hier geldt een uitzondering op het weekend, tijdens speciale acties, feestdagen en voor landen buiten Nederland. Wanneer je op vrijdag na 22:00, zaterdag of zondag bestelt, wordt jouw bestelling maandag verstuurd. Let op: in de decembermaand kan de bezorgtijd oplopen door drukte bij onze bezorgdienst.

 

Internationale zendingen

Zusss rekent binnen Belgie & Luxemburg de volgende verzendkosten:

Pakketpost: €4,95

Brievenbuspost: € 4,95

 

Zusss rekent binnen Duitsland de volgende verzendkosten:

Pakketpost: €6,95

Brievenbuspost: € 5,95

 

Zusss rekent binnen Zwitserland de volgende verzendkosten:

Pakketpost: 11,95

Brievenbuspost: € 7,95

 

Verzendkosten voor andere landen bedragen €10,-. Deze verzendkosten staan vast ongeacht het bedrag van de order en zijn dus niet onderhevig aan gratis verzendingsacties. Tijdelijke acties waarbij geen verzendkosten worden berekend, gelden uitsluitend voor adressen in Nederland.

 

Cadeauservice

We weten hoe leuk het is om een cadeautje te krijgen en besteden daarom veel aandacht aan de verpakking van onze bestellingen. Iedere bestelling, hoe groot of klein ook, gaat de deur uit als een mooi ingepakt cadeautje. Zodat jij weet dat de ontvanger het met een grote glimlach in ontvangst zal nemen! (Hier geldt een uitzondering op tijdens actie periodes)

 

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel ruilen of retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Voeg het retourformulier toe aan het pakket, anders word je retour niet in behandeling genomen.

 

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Wanneer je een artikel omruilt voor iets anders, sturen wij de ruilorder kosteloos naar je toe.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

 

Retouradres:

Zusss t.a.v. Retouren
Logistic Boulevard 1
4791 VC Moerdijk

 

Je retour wordt na verwerking, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden binnen 7 werkdagen naar je teruggestort.