Verzenden/retourneren

 

Verzendkosten

Zusss rekent binnen Nederland de volgende verzendkosten:

Pakketpost: €3,50

Brievenbuspost: € 1,95

Gratis bezorgd vanaf € 50,00.

 

We streven ernaar om bestellingen binnen 3 dagen bij je in huis te hebben. Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verstuurd. Hier geldt een uitzondering op het weekend en tijdens speciale acties. Wanneer je op vrijdag na 12:00, zaterdag of zondag bestelt, wordt jouw bestelling maandag verstuurd.

 

Internationale zendingen

Verzendkosten voor België en Duitsland bedragen €10,-. Deze verzendkosten staan vast ongeacht het bedrag van de order en zijn dus niet onderhevig aan gratis verzendingsacties. Tijdelijke acties waarbij geen verzendkosten worden berekend, gelden uitsluitend voor adressen in Nederland.

 

Cadeauservice

We weten hoe leuk het is om een cadeautje te krijgen en besteden daarom veel aandacht aan de verpakking van onze bestellingen. Iedere bestelling, hoe groot of klein ook, gaat de deur uit als een mooi ingepakt cadeautje. Zodat jij weet dat de ontvanger het met een grote glimlach in ontvangst zal nemen!

 

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel ruilen of retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). In de bevestigingsmail van je bestelling vind je een retourformulier. Print deze uit en vul deze in. Voeg dit formulier toe aan het pakket, anders word je retour niet in behandeling genomen.

 

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Wanneer je een artikel omruilt voor iets anders, sturen wij de ruilorder kosteloos naar je toe.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

 

Retouradres:

Zusss

Klompenmakerstraat 11

2984 BB Ridderkerk

 

Je retour wordt na ontvangst van je pakket, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden binnen 7 werkdagen naar je teruggestort.