Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

gezellige tafelwensen

Aanbiedingsprijs 4,95 Normale prijs 14,95

Doosje van tafelwensen

Verras je gasten met de gezellige tafelwensen van Zusss. Binnenkort een diner op de planning staan bij jou thuis? Een leuke wens of een lief complimentje op het bord van jouw visite zorgt gelijk voor een goede sfeer aan tafel.

Aan tafel tijdens de kerstdagen

Gezelligheid kent geen tijd, maar kerst is toch wel heel gezellig! Naast de algemene tafelwensen is er ook een serie uitgebracht speciaal voor kerst.
De algemene gezellige wensen bestaan uit 6 houten mini kaartenstandaards en 12 tafelwensen: eet smakelijk, mag ik dan naast jou, hartje, o la la heerlijk, eet, drink, geniet, jij bent goud waard, mmm lekker, mijn favoriete plekje aan tafel is naast jou, trots op jou, geniet, proost en heej leukerd. Daarnaast hebben we ook een doosje met tafelwensen speciaal voor kerst! Hoe leuk is het om deze wensen als extra touch te gebruiken bij het kerstdiner? Maak jouw tafel nog gezelliger, neem een kijkje in de categorie koken & tafelen voor het mooiste servies en de leukste servetten.
Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Materiaal
hout / papier
Kleur
naturel
Kies je maat
16,5x22cm
-67 % uitverkocht
gezellige tafelwensen
Aanbiedingsprijs 4,95 Normale prijs 14,95
In winkelwand