Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

hippe zonnebril bruin

19,95
  • Wegens drukte kan de levertijd oplopen met 1-2 werkdagen

Hippe zonnebril bruin

Bruine zonnebril om mee te stralen. Ja, want stralen doe je zeker met deze zonnebril. Het bruine montuur en glas met UV400 passen bij elk kleurenpalet van jouw kleding. En dan zit er ook nog zo’n kek hoesje bij.

Zonnebril met rond montuur

Wat deze zonnebril zo hip maakt is het model. De zonnebril loopt rond en het glas bedekt het complete montuur. Dit betekent dat het glas niet in het montuur is bevestigd, maar er overheen is gemaakt. Dit geeft met het kleinste zonnetje al een mooie, strakke look. De zonnebril geeft met UV400 glazen 100% UV-bescherming. De glazen zijn niet gepolariseerd maar hebben een CE 3 markering en hebben daarmee 75% lichtabsorptie. Het hoesje van de zonnebril is voorzien van het kunstwerk van Eva Marie Magill-Oliver. Zij heeft dit kunstwerk speciaal voor een aantal Zusss items ontwikkeld. Deze collectie zie je op meerdere Zusss items dit unieke artwork terug. Heb jij bijvoorbeeld al het kussen gespot in de categorie kussens?

Een zonnebril om je outfit compleet te maken

Met deze zonnebril maak jij je outfit compleet. Of kun je nog wat leuke items in jouw kledingkast gebruiken? Je favoriete outfit stel je samen in de categorie Zusss kleding. En kijk gelijk even voor bijpassende Zusss sneakers of laarsjes in de categorie . Veel plezier met het samenstellen van je nieuwe kledingset, en maak het af met deze hippe zonnebril!

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Materiaal
kunststof
Kleur
bruin
Kies je maat
17x6cm
hippe zonnebril bruin
19,95
In winkelwand