Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss houten fotolijst met poster A4 leuk naturel

Aanbiedingsprijs 13,97 Normale prijs 19,95 -30 %
Kies je kleur: naturel
  • Let op: i.v.m. drukte kan de levertijd oplopen

Houten fotolijst met poster cest la vie zwart

Met deze houten fotolijst kun je alle kanten op. Zet hem neer op een wandplank, in je kast of hang hem aan de muur. Want met deze meegeleverde poster, is het direct een mooie toevoeging in huis.

Fotolijst met glas

In het houten frame liggen twee glasplaten waar de poster tussen wordt geklemd. Het frame is open te maken door op de achterkant een van de houten balkjes van het frame omhoog te schuiven. De achterste glasplaat komt daarmee los van de voorste glasplaat. Op de achterkant vind je ook verschillende haakjes om de fotolijst verticaal of horizontaal aan je muur te bevestigen.

Wissellijst voor je eigen foto’s en posters

Vervang de poster wanneer jij dat wilt door een eigen foto, kaart of afbeelding. Combineer de verschillende formaten fotolijsten met elkaar voor een extra leuk geheel aan de muur of op je kast. Vind je het leuk om de lijst te combineren met andere wandhangers? Kijk dan nog even verder in de categorie overige woonaccessoires.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 9 2020
Bestelbaar vanaf
week 9 2020
Materiaal
hout
Kleur
naturel
Kies je maat
29x28cm
houten fotolijst met poster A4 leuk naturel
Aanbiedingsprijs 13,97 Normale prijs 19,95 -30 %
In winkelmand