Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

houten fotolijst met poster oosterse kunst A5

Aanbiedingsprijs 4,95 Normale prijs 14,95

Wissellijst van hout A5

Met deze houten fotolijst kun je alle kanten op. Zet hem neer op een wandplank, in je kast of hang hem aan de muur. Want met deze meegeleverde poster, is het direct een mooie toevoeging in huis.

Fotolijst met glas

In het houten frame liggen twee glasplaten waar de poster tussen wordt geklemd. Het frame is open te maken door op de achterkant een van de houten balkjes van het frame omhoog te schuiven. De achterste glasplaat komt daarmee los van de voorste glasplaat. Op de achterkant vind je ook verschillende haakjes om hem verticaal of horizontaal aan je muur te bevestigen.

Wissellijst voor je eigen foto’s en posters

Vervang de poster wanneer jij dat wilt door een eigen foto, kaart of afbeelding. Combineer de verschillende formaten fotolijsten met elkaar voor een extra leuk geheel aan de muur of op je kast. Vind je het leuk om de lijst te combineren met andere wandhangers? Neus dan nog even tussen al het moois in de categorie overige woonaccessoires.
Zusss: basic, stoer, uniek en een tikketje eigenwijs.

Materiaal
hout
Kleur
kunst
Kies je maat
24x28cm
-67 %
houten fotolijst met poster oosterse kunst A5
Aanbiedingsprijs 4,95 Normale prijs 14,95
In winkelwand