Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand.. Kijk maar eens hoe je straalt vandaag. Deze spiegels zijn echte blikvangers aan je muur en je huis lijkt er groter door. Ovaal, vierkant of rond, welke vorm kies jij? Een combinatie geeft een leuk speels effect!

Toon meer Toon minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spiegel van metaal

He knapperd, wat zie je er goed uit vandaag! Neem eens wat vaker de tijd om je lach te bekijken in de spiegel. Bij Zusss vind je spiegels in verschillende vormen en maten. Zo zit er altijd iets voor je bij, wat bij jouw interieur past! Helemaal uniek zijn de ovale spiegels, welke naast de ronde spiegel helemaal volgens de laatste trends is.

Trend van nu: een ronde spiegel

Helemaal hipperdepip ben je met een ronde en vierkante spiegel. Je ziet ze vaak terug ter inspiratie in woontijdschriften en bij de mooiste fotoshoots. Vaak worden ze gecombineerd met lijstjes, andere vormen spiegels en wandhangers om een muur helemaal aan te kleden. Zo heb je een echte blikvanger aan de muur, bestaande uit meerdere lijstjes en wanddecoratie.

Combineren met andere woonaccessoires

Een ronde spiegel combineer je erg leuk en gemakkelijk met andere woonaccessoires. Neem vooral even een kijkje in de categorie wanddecoratie. Daar vind je de leukste wandbordjes, letterbakken, tegeltjes en fotolijsten. Door verschillende vormen met elkaar te combineren wordt het een gezellig geheel.

Metalen spiegel

Is metaal ook favoriet bij jou in je interieur? Of vind je het gewoon leuk om met stoere woonaccessoires te werken? De metalen spiegels van Zusss zullen je dan zeker opvallen. Met een bredere rand lijken ze iets meer van de muur te komen en ogen ze minder vlak. Het leuke is dat er zoveel verschillende vormen zijn, dat je ze ook nog met elkaar kunt combineren. Metaal is het helemaal, dus waarom zou je het niet doen?

In het goud en het zwart

De metalen spiegels zijn verkrijgbaar in het goud en in het zwart. Dat maakt het extra makkelijk om te combineren met andere woonaccessoires in dezelfde tinten. Bij Zusss shop je genoeg metalen items in het goud of zwart. Neem vooral ook een kijkje in de categorie kaarsen en kaarsenhouders voor de mooiste metalen kandelaars die er perfect bij passen.

Spiegel in huis

Je ziet spiegels tegenwoordig overal in huis hangen. Zo hangt er allang niet alleen meer een in de badkamer, maar vind je ze ook terug in de gang, op het toilet en in de woonkamer. Een spiegel is niet alleen hartstikke praktisch, maar oogt ook nog heel erg ruimtelijk. Dus spiegeltje, spiegeltje aan de wand, waar hangt de mooiste spiegel van het land? Bij jou aan de muur natuurlijk.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs