Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Partner van Het Vergeten Kind

Als partner van Het Vergeten Kind denken wij graag in creatieve ideeën om een bijdrage te leveren aan hun missie. In Nederland zijn er ruim 100.000 kinderen die leven in probleemgezinnen. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Het Vergeten Kind strijdt ervoor dat deze kinderen toch zicht krijgen op een mooie toekomst.

Donatie aan Het Vergeten Kind

In de nieuwe Zusss collectie vind je een kralenarmbandje die de naam van Het Vergeten Kind draagt. Dit armbandje is speciaal ontworpen om kinderen te helpen zicht te krijgen op een mooie toekomst. Van elk verkocht armbandje doneren wij €1,- aan Stichting Het Vergeten Kind.

Tussenstand: dankzij jouw hulp hebben wij inmiddels al €5.841,- gedoneerd aan HVK. 

 

Nu verkrijgbaar: kralenarmbandje Het Vergeten Kind

Draag jij ook een steentje bij aan de missie van Het Vergeten Kind? Het kralenarmbandje is nu verkrijgbaar in het groen en wit voor €9,95. Neem een kijkje in de categorie armbandjes om het armbandje te shoppen, of shop hem hieronder.

Voor meer informatie over Het Vergeten Kind en wat zij doen om het verschil te maken voor duizenden kinderen, neem een kijkje op www.hetvergetenkind.nl.