Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Kerstrecept #4 | Feestelijke chocolade trifle

Een kerstrecept om een feestelijk menu mee af te sluiten. Dit toetje is werkelijk om je vingers bij af te likken. En laat ie ook nog eens gezond zijn!

Ingredienten en benodigdheden

Voor de chocomix:
4 eetrijpe avocado’s
200 ml honing
10 el zoetstof
120 gr eiwitpoeder chocoladesmaak
3 tl vanille aroma
100 gr cacao poeder
Snuf zout

Voor de andere laagjes:
400ml Griekse yoghurt
4 handjes granola
Aantal blokjes pure chocolade 85%
2 el kokosvlokken

Overige:
Blender of staafmixer
4 mooie glaasjes

01. Aan de slag met dit heerlijke toetje. Mix de ingredienten voor de chocomix in een blender of met de staafmizer. Mocht ede mix nog niet zoet genoeg zijn, kun je nog wat honing op smaak toevoegen. Mmm…dat smaakt naar meer. Verdeel de chocomix over vier glaasjes. 

02. Nu komt de frisse laag. Schep in elk glas bovenop de chocomix een laagje Griekse yoghurt. Pak een handje granola en strooi over de yoghurt. Doe dit pas vlak voordat je het toetje serveert, anders wordt de granola te zacht en zakt het in de andere lagen weg.

03. Versier het toetje met fijngehakte pure chocolade en kokosvlokken. Dat is feestelijk genieten!