Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Kunst als inspiratiebron

Een kunstwerk kan je zo pakken, dat het je inspireert. Dat weten we bij Zusss maar al te goed. Zo zie je in onze collecties zo nu en dan een eigenwijze knipoog naar oude én nieuwe kunstwerken terug. Als het om nieuwe kunstwerken gaat, gaan wij graag de samenwerking aan met nog-niet-ontdekte kunstenaars die een klik met onze producten en ons merk voelen.

 Ook in de nieuwe Zusss collectie vind je de mooiste items met kunstwerken terug. Samen met twee kunstenaressen zijn gave items in de voorjaarscollectie tot stand gekomen.

Kunstwerk van Johanna Burai

Het kunstwerk met de zwanen is ontwikkeld door Johanna Burai. Een Zweedse kunstenares die een aantal jaar geleden deze zwanen vastlegde in dit kunstwerk. In de nieuwe Zusss collectie zie je de zwanen terugkomen op meerdere artikelen. Van een sjaal en het insteekhoesje van de sjieke zonnebril, tot en met een limited ontbijtbord en koffiemok. Je shopt artikelen met het kunstwerk met zwanen hieronder of in de categorieen sjaals & accessoires, servies en in huis.

 

Kunstwerk van Eva Magill-Oliver 

Ook zie je in de nieuwe Zusss collectie het kunstwerk met bladprint terug. Een kunstwerk met een verfijnd kleurenpalet dat de rust en kalmte uit de natuur weerspiegelt. Van een schets uit haar aantekeningenboekje heeft de Amerikaanse kunstenares Eva Magill-Oliver uiteindelijk dit kunstwerk voor Zusss ontwikkeld. In de nieuwe Zusss collectie zie je de bladprint terugkomen op meerdere artikelen. Van een kussen en het insteekhoesje van de hippe zonnebril, tot en met een houten fotolijst en een sjaal. Je shopt artikelen met de bladprint hieronder of in de categorieen sjaals & accessoires, van papier en in huis.

Is je favoriete kunst-item uitverkocht in de webshop? Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.