Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss karaf terracotta

19,95

Terracotta karaf

Deze karaf is gemaakt van terracotta aardewerk, en is daarmee hartstikke hip! Zet hem in je keuken met een paar pollepels erin of in de woonkamer met een bos droogbloemen. Deze karaf mag worden gezien!

Karaf van aardewerk

Deze karaf heeft een recht model, een groot handvat en een sierlijke schenktuit. Dit geeft hem een basic uitstraling, wat wordt versterkt door de terracotta kleur en het aardewerk.

Karaf en bloempotten voor buiten

Je kunt de karaf niet alleen binnen gebruiken, maar buiten staat ie ook leuk met een geplukt weideboeketje erin. Let op: gaat het vriezen? Haal de karaf dan even naar binnen. Terracotta aardewerk heeft namelijk als kenmerk dat het kwetsbaar kan zijn. Zou zonde zijn als het even onder nul is en de karaf beschadigt. Typerend voor aardewerk is het ook dat de kleuren van dit natuurproduct kunnen varieren en het niet compleet waterdicht is, pas dus op met vloeistoffen. Wij geven de voorkeur aan uitsluitend decoratief gebruik. Ben jij weg van het o-zo-hippe terracotta aardewerk? Shop dan in de categorie buiten nog even lekker verder. Je vindt daar de leukste terracotta bloempotten.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 14 2020
Bestelbaar vanaf
week 14 2020
Materiaal
aardewerk
Kleur
terra
Kies je maat
Ø12x18cm
karaf terracotta
19,95
In winkelwand