Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

lepeltje hoorn

Aanbiedingsprijs 1,19 Normale prijs 3,95

Bestek van hoorn

Dit geinige lepeltje van hoorn moet je gewoon hebben. Een trend die je nog veel vaker dit jaar terug zal zien: producten van hoorn of in hoornlook.

Lepeltje in natuurlijke kleuren

Dit lepeltje is gemaakt van hoorn, een natuurlijk product dat ieder lepeltje uniek maakt. Het leuke daarvan is: iedere lepel heeft zijn eigen kleuren, varierend van licht hoorn (creme) en gemeleerd hoorn (gevlamd en gevlekt bruin) tot heel donker hoorn (zwart en donkerbruin).

Items van hoorn

In de nieuwe collectie vind je verschillende artikelen van hoorn terug. Items die gemaakt zijn van hoorn zijn tot stand gekomen door recycling. Hoorn is een afvalproduct. In plaats van het weg te laten gooien, geven wij het graag een tweede leven. Ook vind je in deze collectie sieraden terug in een hoornlook, deze zijn geinspireerd door de echt hoornen artikelen, maar zijn gemaakt van acryl. Neem voor de sieraden met een hoornlook een kijkje in de categorie mooimakers. Extra: vanwege het natuurlijke product heeft elk product een unieke kleur. Dit kan verschillen van licht hoorn en gemêleerd tot zeer donker hoorn. Let op: dit product kan niet gebruikt worden in combinatie met (hete) vloeistoffen.
Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Materiaal
hoorn
Kleur
melee
Kies je maat
13cm
-70 % uitverkocht