Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

lepeltje vos zwart

4,95
  • Maak je geen zorgen over retourneren. Mochten de retourmogelijkheden veranderen door het coronavirus, dan passen wij ons aan. Komt goed!

Lepeltje met vos zwart

Deze lepeltjes zijn echte eyecatchers met een vos of handje aan het steeltje. Dat maakt het koffie of theedrinken toch nog net wat gezelliger!

Goud of zwart

Welke van deze lepeltjes is jouw favoriet? Kies de kleur die het best past bij jouw interieur en servies. Spreekt het vosje of het handje jou meer aan? De vos en handgebaren kom je nog veel vaker tegen in onze nieuwe najaarscollectie! Kijk maar eens bij de kaarsen en houders, kussens of de tassen!

Met koffie- of theemok als cadeau

Is jouw vriendin een echte koffieliefhebber of theeleut? Deze lepeltjes zijn ook hartstikke leuk als cadeau. Geef er eentje samen met een bijpassende mok van zwart aardewerk. Kijk voor onze koffie-, thee- en espressomokjes bij het servies.Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Materiaal
metaal
Kleur
zwart
Kies je maat
14cm
lepeltje vos zwart
4,95
In winkelwand