Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss limited koffiemok zwanen

8,95

koffiemok met kunstwerk van zwanen

Koffiemok om een heerlijk bakje koffie uit te drinken. Maar het mokje is ook al mooi om neer te zetten in je gestylde keuken. Deze koffiemok is namelijk in beperkte oplage verkrijgbaar en voorzien van een kunstwerk van de Zweedse kunstenares Johanna Burai.

Bord in stijlvol wit aardewerk

Fijne koffiemok gemaakt van stevig wit aardewerk. In het glazuur zie je aan de zijkant van de koffiemok het Zusss logo. Ook is het mokje geschikt om in de vaatwasser te doen. De koffiemok is super hip met het kunstwerk van zwanen erop. Vind je deze koffiemok ook zo tof? Er is nog veel meer servies met een eigenwijze twist te shoppen in de categorie servies. Neem dus gauw een kijkje voor jouw favoriete servies!

Koffiemok met kunstwerk

Deze koffiemok is voorzien van een opdruk van een kunstwerk van Johanna Burai. Een Zweedse kunstenares die een aantal jaar geleden deze zwanen vastlegde als kunst. Een koffiemok met een artistieke knipoog. Het kunstwerk vind je ook terug op een limited bord, op een sjaal en op nog meer artikelen. Ben je benieuwd naar de sjaal? Neem dan een kijkje in de categorie sjaals & accessoires.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 12 2020
Bestelbaar vanaf
week 12 2020
Materiaal
aardewerk
Kleur
zwanen kunst
Kies je maat
Ø7x9,5cm
limited koffiemok zwanen
8,95
In winkelwand