Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

limonadetap 5 liter

24,95
  • Maak je geen zorgen over retourneren. Mochten de retourmogelijkheden veranderen door het coronavirus, dan passen wij ons aan. Komt goed!

Limonadetap van glas

Glazen limonadetap met een leuke tekst op de houten deksel. Dat staat leuk in jouw keuken! En ben je van plan een feestje te geven? Vul hem dan met partjes citroen, muntblaadjes, schijfjes komkommer en water. Dan kan jouw visite zelfgemaakte limonade tappen.

Limonadetap met houten deksel

Deze limonadetap is gemaakt van glas en heeft een houten deksel. In de houten deksel is een leuke tekst gegraveerd. Dezelfde tekst vind je op een kaartje terug in de limonadetap. Aan de tap kan vijf liter worden toegevoegd. Door de deksel aan de bovenkant open te maken voeg je eenvoudig je ingredienten voor een zelfgemaakte limonade toe. Met het tapkraantje kan jouw visite het sapje tappen. Zet de tap op een rand, zodat glazen er nog onder kunnen. Iets kantelen tijdens het tappen om de laatste milliliters eruit te tappen.

Installeer jouw tap

De tap wordt geleverd met een los tapkraantje. Deze zet je er gemakkelijk zelf op. Plug het kraantje vanaf de buitenkant in de tap en draai het moertje met de platte kant aan de binnenkant vast. Let op: voorkom een nat aanrecht en bevestig eerst het kraantje voordat jij je nieuwe tap vult met limonade.

Leuke limonadetap voor tuinfeestjes

Zomer of winter, een tuinfeestje kan altijd. Het is maar net hoe je de boel aankleed. Bijvoorbeeld met deze gezellige limonadetap is het gegarandeerd succes. Maak een heerlijke mocktail en meng je favoriete ingredienten in de limonadetap. Op zoek naar items om het nog feestelijker te maken? Kijk dan even in de categorie versiering. En wil je jouw tuin nog een beetje aankleden, shop dan in de categorie buiten.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 9 2020
Bestelbaar vanaf
week 9 2020
Materiaal
glas
Kleur
multi
Kies je maat
15x15x30cm
limonadetap 5 liter
24,95
In winkelwand