Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

make-up tasje met tekst zwanen

9,95
Kies je kleur: zwanen kunst

Make-up tasje met tekst zwanen

Laat jij jouw make-up spullen ook gemakkelijk slingeren? Een make-up tasje is de oplossing om jouw badkamer opgeruimd te houden.

Al je make-up bij elkaar

Hoe fijn is het als je al jouw make-up bij elkaar kunt bewaren. Zo ben je ’s ochtends nog veel sneller klaar met het aanbrengen van je make-up. Je hoeft namelijk nooit meer te zoeken naar die mascara, foundation of favoriete kwast. Dit make-up tasje is van katoen en heeft een ideale grootte. Het tasje opent en sluit met een rits. Aan de ritssluiting hangt een kwastje. Op de voorkant van het tasje staat een eigenwijze Zusss quote afgebeeld. De achterkant is voorzien van een gave print. Aan het make-up tasje hangt ook een Zusss label.

Make-up tasje met zwanen kunstwerk

Dit make-up tasje is voorzien van een opdruk van een kunstwerk van Johanna Burai. Een Zweedse kunstenares die een aantal jaar geleden deze zwanen vastlegde als kunst. Een make-uptasje met een artistieke knipoog. Het kunstwerk vind je ook terug op servies, op een sjaal en op nog meer artikelen. Deze items zijn dus leuk met elkaar te combineren!

Bijpassende verzorgingsproducten

Heb je al gezien dat onze verzorgingsproducten helemaal in dezelfde stijl zijn als deze make-up tasjes? Extra leuk om een dit tasje te vullen met bijpassende producten. Dat staat pas sjiek in jouw badkamer! Neem voor de verzorgingsartikelen een kijkje in de categorie verzorgingsproducten

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 14 2020
Bestelbaar vanaf
week 14 2020
Materiaal
100% katoen
Kleur
zwanen kunst
Kies je maat
18x26cm
Bestelbaar vanaf week 14