Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

mooimakers

Sieraden om je outfit mee af te maken. Eigenlijk heb je deze mooimakers helemaal niet nodig, maar soms heb je toch gewoon zin om je even extra op te tutten en je outfit af te maken. Deze mooimakers laten je gewoon nog meer stralen dan je al doet!

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

76 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
initialen armbandje a goud
initialen armbandje goud
7,95
Zusss ring met vierkante steen ecru -67 %
ring met vierkante steen ecru
Vanaf 4,95 Normale prijs 14,95
Zusss ring met vierkante steen oranje -67 %
ring met vierkante steen oranje
Vanaf 4,95 Normale prijs 14,95
Zusss ring met vierkante steen bruin -67 %
ring met vierkante steen bruin
Vanaf 4,95 Normale prijs 14,95
ring met schulprandje zwart -67 %
ring met schulprandje zwart
Aanbiedingsprijs 4,95 Normale prijs 14,95
ring met schulprandje zilver -67 %
ring met schulprandje zilver
Aanbiedingsprijs 4,95 Normale prijs 14,95
Zusss ring metalen kraaltjes zwart -67 %
ring metalen kraaltjes zwart
Vanaf 4,95 Normale prijs 14,95
Zusss ring metalen kraaltjes goud -67 %
ring metalen kraaltjes goud
Vanaf 4,95 Normale prijs 14,95
Zusss ring metalen kraaltjes zilver -67 %
ring metalen kraaltjes zilver
Vanaf 4,95 Normale prijs 14,95
Zusss ring rond plaatje zilver -50 %
ring rond plaatje zilver
Vanaf 7,48 Normale prijs 14,95
Zusss ring rond plaatje goud -50 %
ring rond plaatje goud
Vanaf 7,48 Normale prijs 14,95
Zusss ring met steentje zilver-grijsgroen -50 %
ring met steentje zilver-grijsgroen
Vanaf 7,45 Normale prijs 14,95
Zusss ring met steentje goud-grijsgroen -50 %
ring met steentje goud-grijsgroen
Vanaf 7,45 Normale prijs 14,95
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  76 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Ringen en meer sieraden

  Ringen met initialen, een leren riem of een stoer armbandje. In de nieuwe collectie mooimakers vind je altijd iets dat bij jou past! Ook dit voorjaar hebben wij weer mooie sieraden voor je. Kies welke bij jouw stijl past. Dit voorjaar hebben we voor het eerst ook een speciale initialen collectie! Een verfijnde collectie bestaande uit sieraden met initialen en symbolen. Ze staan heel sjiek en passen perfect bij de andere ringen. De elastische armbandjes zijn ook erg leuk om te combineren met elkaar of met bijvoorbeeld een stalen armband. Lekker nonchalant! Ga jij voor stoer? Dan hebben we dit voorjaar de wikkelarmband met vachtprint voor jou. Het handige aan deze armbanden is dat ze bijna bij iedere outfit passen.

  De mooiste ring aan je hand

  Welke ring vind jij het leukst? Ga je voor een ring met tekst of voor het minimalistische exemplaar met initialen? Het is ook leuk om meerdere ringen te dragen, zelfs aan dezelfde vinger! Zo kun je de minimalistische ringetjes combineren met een ring met een symbooltje, of juist verschillende kleuren van fijne ringen bij elkaar. Wil je het nog wat speelser? Kies er dan voor om er een te dragen aan je pink of halverwege je vinger. Mix en match er op los! Kijk bij onze ringen welke stijl het beste bij jou past!

  Armband om je outfit mee af te maken

  Armbandjes heb je nooit genoeg. Vul jouw persoonlijke collectie armbanden aan met onze sjieke bandjes. Deze collectie hebben we weer een heleboel verschillende armbandjes waar je uit kunt kiezen. De wikkelarmband vachtje bijvoorbeeld, een stoere armband die je bij veel outfits kunt dragen. Daarnaast is de armband met tekst een armband die heel goed past in de minimalistische stijl. Je kunt hem ook heel makkelijk combineren met andere sieraden. Om het helemaal af te maken combineer je deze armband met de ring met tekst. Ga je niet voor een stoere maar juist meer subtiele look? Dan past het armbandje met marmeren kralen goed bij jou. Ga naar de categorie armbandjes om elke armband te bekijken.

  Zonnebrillen en riemen

  Heb je de stijlvolle zonnebrillen en riemen al gezien? De riemen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, allemaal van echt leer. Ook een mooie zonnebril mag niet ontbreken in jouw garderobe. De zonnebrillen van Zusss hebben UV400 glazen met 100% UV-berscherming. Ook zijn de glazen voorzien van een CE 3 markering wat betekent dat ze 75% lichtabsorptie hebben. Welk model is jouw favoriet? Neem snel een kijkje bij de overige accessoires.

  Nieuw bij Zusss: de initialen collectie

  In onze nieuwe collectie mooimakers is heel veel nieuws te shoppen. Maar de absolute musthaves van deze collectie zijn wel de initialen armbandjes en ringen. Zo vind je in onze collectie initialen armbandjes en initialen ringen in de kleuren goud en zilver. Met deze armbandjes en ringen draag jij je eigen initialen of van die van jouw allerliefste om je pols of handen. Deze sieraden zijn daarom ook ideaal om cadeau te doen. Op zoek naar nog meer leuke cadeau-ideeen? Neem dan een kijkje in onze kadotips.   

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.