Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

mooimakers

Sieraden om je outfit mee af te maken. Eigenlijk heb je deze mooimakers helemaal niet nodig, maar soms heb je toch gewoon zin om je even extra op te tutten en je outfit af te maken. Deze mooimakers laten je gewoon nog meer stralen dan je al doet!

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

68 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
initialen ring a goud
initialen ring goud
Aanbiedingsprijs 2,99 Normale prijs 9,95 -70 %
initialen ring a zilver
initialen ring zilver
Aanbiedingsprijs 2,99 Normale prijs 9,95 -70 %
initialen ring kruisje goud
initialen ring kruisje goud
Aanbiedingsprijs 2,99 Normale prijs 9,95 -70 %
initialen ring kruisje zilver
initialen ring kruisje zilver
Aanbiedingsprijs 2,99 Normale prijs 9,95 -70 %
oorbellen met tekst kusje goud
oorbellen met tekst kusje goud
Aanbiedingsprijs 4,49 Normale prijs 14,95 -70 %
Zusss oorbellen met tekst geniet zilver
oorbellen met tekst geniet zilver
Aanbiedingsprijs 4,49 Normale prijs 14,95 -70 %
Zusss oorbellen met tekst droom zilver
oorbellen met tekst droom zilver
Aanbiedingsprijs 4,49 Normale prijs 14,95 -70 %
Zusss wikkelarmband vacht gestipt
wikkelarmband vacht gestipt
Aanbiedingsprijs 3,48 Normale prijs 9,95 -65 %
Zusss wikkelarmband vacht wit/goud
wikkelarmband vacht wit/goud
Aanbiedingsprijs 3,48 Normale prijs 9,95 -65 %
wikkelarmband vacht gevlekt
wikkelarmband vacht gevlekt
Aanbiedingsprijs 3,48 Normale prijs 9,95 -65 %
Zusss wikkelarmband vacht fijn gevlekt
wikkelarmband vacht fijn gevlekt
Aanbiedingsprijs 3,48 Normale prijs 9,95 -65 %
Zusss wikkelarmband vacht bruin/goud
wikkelarmband vacht bruin/goud
Aanbiedingsprijs 3,48 Normale prijs 9,95 -65 %
Zusss wikkelarmband vacht gestreept
wikkelarmband vacht gestreept
Aanbiedingsprijs 3,48 Normale prijs 9,95 -65 %
initialen armbandje a goud
initialen armbandje goud
Aanbiedingsprijs 2,39 Normale prijs 7,95 -70 %
initialen armbandje a zilver
initialen armbandje zilver
Aanbiedingsprijs 2,39 Normale prijs 7,95 -70 %
initialen armbandje kruisje goud
initialen armbandje kruisje goud
Aanbiedingsprijs 2,39 Normale prijs 7,95 -70 %
Zusss initialen armbandje kruisje zilver
initialen armbandje kruisje zilver
Aanbiedingsprijs 2,39 Normale prijs 7,95 -70 %
Stoere handschoen zwart/mist uitverkocht
Stoere handschoen zwart/mist
Aanbiedingsprijs 12,48 Normale prijs 24,95 -50 %
Niet op voorraad
Stoere pet zwart uitverkocht
Stoere pet zwart
24,95
Niet op voorraad
Stoere pet mist uitverkocht
Stoere pet mist
Aanbiedingsprijs 12,48 Normale prijs 24,95 -50 %
Niet op voorraad
ring met steentje goud-grijsgroen maat uitverkocht
ring met steentje goud-grijsgroen maat
Vanaf 3,74 Normale prijs 14,95 -75 %
Niet op voorraad
warme haarband grafiet uitverkocht
warme haarband grafiet
Aanbiedingsprijs 12,48 Normale prijs 24,95 -50 %
Niet op voorraad
leren riem kroko zand uitverkocht
leren riem kroko zand
Vanaf 7,49 Normale prijs 24,95 -70 %
Niet op voorraad
limited leren riem goud metallic uitverkocht
limited leren riem goud metallic
Vanaf 7,49 Normale prijs 24,95 -70 %
Niet op voorraad
ring met steentje goud-muskaat maat uitverkocht
ring met steentje goud-muskaat maat
Vanaf 3,74 Normale prijs 14,95 -75 %
Niet op voorraad
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  68 producten

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Ringen en meer sieraden

  Ringen met initialen, een leren riem of een stoer armbandje. In de nieuwe collectie mooimakers vind je altijd iets dat bij jou past! Ook dit seizoen hebben wij weer mooie sieraden voor je. Kies welke bij jouw stijl past. Is een persoonlijke touch in jouw sieraden belangrijk voor jou? Dan is de initialen collectie echt iets voor jou. Een verfijnde collectie bestaande uit sieraden met initialen en symbolen. Ze staan heel sjiek en passen perfect bij de andere ringen. De elastische armbandjes zijn ook erg leuk om te combineren met elkaar of met bijvoorbeeld een stalen armband. Lekker nonchalant! Ga jij voor stoer? Dan hebben we dit seizoen de wikkelarmband met vachtprint voor jou. Het handige aan deze armbanden is dat ze bijna bij iedere outfit passen.

  De mooiste ring aan je hand

  Welke ring vind jij het leukst? Ga je voor een ring met tekst of voor het minimalistische exemplaar met initialen? Het is ook leuk om meerdere ringen te dragen, zelfs aan dezelfde vinger! Zo kun je de minimalistische ringetjes combineren met een ring met een symbooltje, of juist verschillende kleuren van fijne ringen bij elkaar. Wil je het nog wat speelser? Kies er dan voor om er een te dragen aan je pink of halverwege je vinger. Mix en match er op los! Kijk bij onze ringen welke stijl het beste bij jou past!

  Armband om je outfit mee af te maken

  Armbandjes heb je nooit genoeg. Vul jouw persoonlijke collectie armbanden aan met onze sjieke bandjes. Deze collectie hebben we weer een heleboel verschillende armbandjes waar je uit kunt kiezen. De wikkelarmband vachtje bijvoorbeeld, een stoere armband die je bij veel outfits kunt dragen. Daarnaast is de armband met tekst een armband die heel goed past in de minimalistische stijl. Je kunt hem ook heel makkelijk combineren met andere sieraden. Om het helemaal af te maken combineer je deze armband met de ring met tekst. Ga je niet voor een stoere maar juist meer subtiele look? Dan past het armbandje met marmeren kralen goed bij jou. Ga naar de categorie armbandjes om elke armband te bekijken.

  Het Vergeten Kind steunen bij aankoop van je nieuwe armbandje

  Met het Vergeten Kind armbandje maak je niet alleen jezelf blij, maar ook heel veel kinderen blij. Want bij aankoop van dit armbandje steun jij Het Vergeten Kind. Van elk verkocht armbandje gaat er 1 euro naar Stichting Het Vergeten Kind. Als partner van Het Vergeten Kind wil Zusss graag een bijdrage leveren aan de toekomst van duizenden kinderen in Nederland. Kinderen die het niet getroffen hebben met hun thuissituatie en waarin een fijne leefomgeving niet vanzelfsprekend is. Stichting Het Vergeten Kind zet zit in voor de meer dan 100.000 kinderen in Nederland om hen uitzicht te bieden op een fijnere toekomst. Bij aankoop van dit armbandje doneert Zusss namens jou €1,- aan Het Vergeten Kind. Dankzij jouw hulp kunnen we het verschil maken in de levens van deze kinderen. Lees meer over deze actie in ons artikel over Het Vergeten Kind.

  Nieuw bij Zusss: de initialen collectie

  In onze nieuwe collectie mooimakers is heel veel nieuws te shoppen. Maar de absolute musthaves van deze collectie zijn wel de initialen armbandjes en ringen. Zo vind je in onze collectie initialen armbandjes en initialen ringen in de kleuren goud en zilver. Met deze armbandjes en ringen draag jij je eigen initialen of van die van jouw allerliefste om je pols of handen. Deze sieraden zijn daarom ook ideaal om cadeau te doen. Op zoek naar nog meer leuke cadeau-ideeen? Neem dan een kijkje in onze kadotips.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.