Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss nog te doen-lijstje

Aanbiedingsprijs 2,69 Normale prijs 8,95 -70 %
  • Let op: i.v.m. drukte kan de levertijd 1-4 werkdagen oplopen

Notitieblok voor al je to do’s!

Vind jij het ook zo fijn om al je to do’s op te schrijven op een notitieblok? Dit nog te doen-lijstje is hier speciaal voor gemaakt.

Afvinken maar

Door het langwerpige formaat kun je lekker veel to do’s kwijt op dit to do notitieblok. Maak je hoofd leeg door alles op te schrijven. Geloof ons maar, dat helpt! Je creeert overzicht en, wanneer je een taak hebt volbracht, vink je het af. Dat geeft zo’n heerlijk gevoel, een to do lijstje dat steeds korter wordt.

Kleed je werkplek aan

Je kunt dit to do notitieblok gebruiken voor taken in huis, maar op je werkplek komt hij waarschijnlijk het meest van pas. Leg dit hippe notitieblokje voor je to do’s op je bureau en begin de dag met het opschrijven wat je taken zijn. In de loop van de dag kun je gaan afvinken. Heb je een aantal to do’s niet meer gedaan? Helemaal geen punt, morgen weer een dag! Gek van lijstjes? We hebben ook nog een boodschappenlijstje voor je! Neem maar eens een kijkje in de categorie van papier.
Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 41 2019
Bestelbaar vanaf
week 42 2019
Materiaal
papier
Kleur
multi
Maat
13x24cm
nog te doen-lijstje
Aanbiedingsprijs 2,69 Normale prijs 8,95 -70 %
In winkelmand