Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss oorbellen met tekst droom zilver

Aanbiedingsprijs 4,49 Normale prijs 14,95 -70 %

Zilverkleurige oorbellen met het woord droom

Mooie oorbellen met een hangertje met tekst eraan. Ga voor zilver of goud, kies de kleur die het beste bij jouw andere sieraden past.

Oorbellen met een hangertje

Deze oorbellen laten je stralen! Is het niet het stainless steel zilver of goud dat glimt, dan tovert de tekst op de hangertjes wel een glimlach op je gezicht. Elke oorbel heeft een hangertje met een woord erop. De oorbellen zijn open te buigen, waarna je ze in je oor kunt steken. Heb je meerdere gaatjes in je oren, hang de langste lengte oorbellen dan in het eerste gaatje en steek deze oorbellen dan in het tweede gaatje. Combineer met dezelfde kleur, goud of zilver, in de andere gaatjes in je oren.

Matchen met sieraden

Ben jij ook zo dol op het sparen van mooie sieraden? Dan zijn deze oorbellen een goede aanwinst. Ze ogen rustig en subtiel, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met andere sieraden. En heb je de verschillende woorden op deze oorbellen al gezien? Leuk idee om in het ene oor een ander woord als oorbel te dragen dan in het andere oor. Mixen en matchen mag! Heb jij de nieuwe ringetjes in de categorie ringen al gespot? Of ga jij voor een sieraadje met initialen uit de categorie armbandjes? Wat je ook doet met deze oorbellen zit je goed, combineren is een makkie. Veel mix en match plezier!

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 12 2020
Bestelbaar vanaf
week 12 2020
Materiaal
stainless steel
Kleur
zilver
Maat
16,2x4cm
oorbellen met tekst droom zilver
Aanbiedingsprijs 4,49 Normale prijs 14,95 -70 %
In winkelmand