Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

outlet

In de Zusss outlet shop je jouw favoriete koopjes tegen héle scherpe, ronde prijzen! Heb jij je favorieten al geselecteerd? Plaats ze snel in je winkelmand en shop deze leuke koopjes. Pak deze laatste kans, want OP = OP.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

190 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  190 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De Zusss outlet aanbiedingen

  In de Zusss outlet shop je de beste koopjes. Ronde prijzen en dus scherpe aanbiedingen! Wacht niet te lang, want op is ook echt op. In de outlet van Zusss vindt je items uit alle categorieën. Shop jij kleding, schoenen of tassen en mooimakers in de sale? Of ga je toch liever sale shoppen voor in huis? Leuk om voor scherpe prijsjes je interieur een frisse look te geven! Jouw outlet items worden gauw naar je opgestuurd. En staat je nieuwe item toch niet helemaal zoals verwacht? Dan kun je ook je saleitems gewoon retourneren.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.