OVER ZUSSS

Maak kennis met het Zusss team!

Femke van der Hoef
Directie

Sietske van Hartingsveldt
Directie

Jantine Gilhuis
General Manager

Hanneke Middeldorp
HR

Silke Feenstra
Accountmanager Noord-Nederland

Miranda Pieters
Accountmanager Zuid-Nederland

Michelle den Braber
Accountmanager West-Nederland

Zusss

Mariska Duerinck
Accountmanager België

Suzanne van ’t Land
Logistiek & Binnendienst

Martin van Yren
Logistiek

Sanne Schouten
Financiële administratie

Sophie Meijer
Stagiaire Financiële administratie

Nellianne Toes
Administratie

Kimber de Wit
Administratie

Daphne Scheurwater
Administratie

Indra Hout
Klantenservice & Binnendienst

Fay Harmsen
Marketing & Communicatie

Fabiënne Spruijt
Marketing & Communicatie

Eline Nouwen
Marketing medewerker

Femke Bakx
Grafisch ontwerp

Jeanine Theunisse
Grafisch ontwerp

Leonie van Heteren
Fotografie & DTP

Rachel van Gennip
Styling

Jolanda Plaisier
Webshop- & Dealerbestellingen

Joke Valster
Webshop- & Dealerbestellingen

Herma Zoutewelle
Webshop- & Dealerbestellingen

Irina van Rhee
Dealerbestellingen

Monique Korevaar
Dealerbestellingen

Lotte Meijer
Dealerbestellingen

Naomi Logmans
Dealerbestellingen

Hélène van der Hoef
Dealerbestellingen

Bart Plaisier
Dealerbestellingen

Isolde Zoutewelle
Loods 5 & Dealerbestellingen

Sammy Araya
Dealerbestellingen

Skiff van Bruggen
Dealerbestellingen

Lusia Schumacher
Magazijnvoorraad

Judith Vermeulen
Magazijn medewerkster

Vivian de Bruin
Dealerbestellingen & Interieurverzorgster

Over Zusss


Zusss

Zusss is een lifestyle en fashionmerk dat opgericht is door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. 10 jaar geleden zijn ze gestart en hadden nooit durven dromen dat Zusss zou uitgroeien tot een succesvol merk wat inmiddels al bij 450 verkooppunten in Nederland ligt. Ook in België worden ze steeds meer fan van Zusss! Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. De collectie bestaat uit Wonen en Lifestyle items. In de webshop vind je mooimakers, producten om te koken en tafelen, kussens en plaids voor op de bank, fijne producten voor in bad & zacht textiel voor op jouw bed, producten van papier, kleding en sjaals, tassen en een Zusssie kinderlijn.


Zusss in de fysieke winkels

De producten van Zusss vind je naast de webshop ook bij ruim 450 verkooppunten. Deze verkooppunten liggen verspreid door heel Nederland (en buitenland). Je vind meer informatie over deze winkels en waar deze winkels zich bevinden onder de categorie verkooppunten op de website. Wellicht zit er wel een verkooppunt van Zusss bij jou in de buurt!


Zusss collectie

Door het gebruik van natuurlijke kleuren en fijne materialen past de hele collectie binnen de herkenbare Zusss levensstijl. Ook de pakkende teksten op bijvoorbeeld kaarten en kussens zijn erg herkenbaar. Denk aan teksten als: die glimlach staat je goed, hé leukerd, geniet van de dingen, mijn favoriete plekje is naast jou of met jou is alles leuker… Het merk gaat daarin niet direct mee met de trends, maar ontwerpt vanuit het hart en blijft daarmee dicht bij zichzelf. Tweejaarlijks ontwikkelt Zusss een nieuwe collectie, waardoor er steeds een nieuw aanbod op de webshop verkrijgbaar is. De stijl is niet gebonden aan een bepaald product. Het is een levensstijl waarmee je jezelf wilt omringen. Je kunt jezelf en jouw huis ermee aankleden. Als het basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs is, past het binnen de Zusss stijl. Naturel hout, fijn linnen en karton, zijn zomaar een aantal materialen die je terugziet in het assortiment. Het kleurenpallet bestaat verschillende ton sur ton kleuren, met af en toe een knipoog naar kleur. Laat je steeds verrassen door het vernieuwende aanbod en ontdek meer over het merk op zusss.nl. Kom meer te weten over Zusss via Social Media. Je vind veel inspiratie, tips en kijkjes achter de schermen op Facebook, Pinterest en Instagram.