OVER ZUSSS

Maak kennis met het Zusss team!

Femke van der Hoef
Directie

Sietske van Hartingsveldt
Directie

Jantine Gilhuis
General Manager

Hanneke Middeldorp
HR

Silke Feenstra
Accountmanagement Noord/Oost

Miranda Pieters
Accountmanagement Zuid

Michelle den Braber
Accountmanagement West/Midden

Mariska Duerinck
Accountmanagement België

Lieke van den Boogaard
Accountmanagement Loods5

Suzanne van ’t Land
Logistiek & Binnendienst

Martin van Yren
Logistiek

Indra Hout
Klantenservice & Binnendienst

Kimber de Wit
Administratie

Nellianne Toes
Administratie

Rami Ebdah
Administratie

Naomi Logmans
Administratie

Sanne Schouten
Financiële administratie

Margo van der Heemst
Inkoop

Charlotte van Loon
Inkoop

Fay Harmsen
Marketing & Communicatie

Fabiënne Spruijt
Marketing & Communicatie

Astrid van Eekelen
Marketing & Communicatie

Eline Nouwen
Marketing & Communicatie

Femke Bakx
Grafisch ontwerp

Jeanine Meerkerk
Grafisch ontwerp

Leonie van Heteren
Fotografie & DTP

Rachel van Gennip
Styling

Jolanda Plaisier
Magazijn

Joke Valster
Magazijn

Machiel van der Ham
Magazijn

Skiff van Bruggen
Magazijn

Monique Korevaar
Magazijn

Lusia Schumacher
Magazijn

Irina van Rhee
Magazijn

Sammy Araya
Magazijn

Herma Zoutewelle
Magazijn

Hélène van der Hoef
Magazijn

Bart Plaisier
Magazijn

Isolde Zoutewelle
Magazijn

Olav Vermeulen
Magazijn

Halil Zeverboom
Magazijn

Peter Bloks
Magazijn

Vivian de Bruin
Magazijn en Interieurverzorging

Over Zusss

Zusss

Zusss is een lifestyle- en fashionmerk dat opgericht is door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. 10 jaar geleden zijn ze gestart en ze hadden nooit durven dromen dat Zusss zou uitgroeien tot een succesvol merk wat inmiddels al bij 450 verkooppunten in Nederland ligt. Ook in België worden ze steeds meer fan van Zusss! Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. De collectie bestaat uit Wonen en Lifestyle items. In de webshop vind je mooimakers, producten om te koken en tafelen, kussens en plaids voor op de bank, fijne producten voor in bad & zacht textiel voor op jouw bed, producten van papier, kleding en sjaals, tassen en een Zusssie kinderlijn.

Zusss in de fysieke winkels

De producten van Zusss vind je naast de webshop ook bij ruim 450 verkooppunten. Deze verkooppunten liggen verspreid door heel Nederland (en buitenland). Je vindt meer informatie over deze winkels en waar deze winkels zich bevinden onder de categorie verkooppunten op de website. Wellicht zit er wel een verkooppunt van Zusss bij jou in de buurt!

Zusss collectie

Door het gebruik van natuurlijke kleuren en fijne materialen past de hele collectie binnen de herkenbare Zusss levensstijl. Ook de pakkende teksten op bijvoorbeeld kaarten en kussens zijn erg herkenbaar. Denk aan teksten als: die glimlach staat je goed, hé leukerd, geniet van de dingen, mijn favoriete plekje is naast jou of met jou is alles leuker… Het merk gaat daarin niet direct mee met de trends, maar ontwerpt vanuit het hart en blijft daarmee dicht bij zichzelf. Tweejaarlijks ontwikkelt Zusss een nieuwe collectie, waardoor er steeds een nieuw aanbod op de webshop verkrijgbaar is. De stijl is niet gebonden aan een bepaald product. Het is een levensstijl waarmee je jezelf wilt omringen. Je kunt jezelf en jouw huis ermee aankleden. Als het basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs is, past het binnen de Zusss stijl. Naturel hout, fijn linnen en karton, zijn zomaar een aantal materialen die je terugziet in het assortiment. Het kleurenpallet bestaat uit verschillende ton sur ton kleuren, met af en toe een knipoog naar kleur. Laat je steeds verrassen door het vernieuwende aanbod en ontdek meer over het merk op zusss.nl. Kom meer te weten over Zusss via Social Media. Je vindt veel inspiratie, tips en kijkjes achter de schermen op Facebook, Pinterest en Instagram.