Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss Paraplu na regen komt zonneschijn

19,95
  • Let op: i.v.m. drukte is de levertijd 3-7 werkdagen

Doorzichtige Zusss paraplu na regen komt zonneschijn

Doorzichtige Zusss paraplu om door de regen nog de zon te zien stralen. Want na regen komt zonneschijn, en da’s pas fijn!

Doorzichtige Zusss paraplu

De Zusss paraplu is gemaakt van 100% polyester. De greep en steel zijn zwart en het doek van de paraplu is transparant. Op het doek staat een zwarte tekst. Ook de randen van het doek zijn afgewerkt met de kleur zwart. De paraplu kan dicht worden gevouwen en vervolgens dicht gebonden worden. De paraplu is open te klappen door op het knopje onderaan bij de greep te drukken. Let op: bij sterke wind de paraplu niet openvouwen met de wind mee.

Droog de regen door

Met deze doorzichtige Zusss paraplu kom jij droog de regenbui door. Door het transparante doek is deze doorzichtige Zusss paraplu extra hip. In combinatie met de zwarte accenten, is dit een leuke musthave om standaard in huis te hebben. Tip: bewaar altijd een doorzichtige Zusss paraplu in je auto, zo heb je er altijd een bij je wanneer een spontane bui zicht voordoet. In de categorie sjaals & accessoires vind je nog meer van die fijne producten die je beschermen tegen de regen en kou.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 39 2020
Bestelbaar vanaf
week 39 2020
Materiaal
100% PE
Kleur
transparant
Kies je maat
105
uitverkocht
Paraplu na regen komt zonneschijn
19,95
In winkelmand