Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Receptenboek Leopard

24,95

Receptenboek leopard voor al je kookkunsten!

In dit receptenboek kun je al jouw favoriete recepten kwijt. Zo vergeet je nooit meer hoe je die heerlijke stoofpot of romige soep maakt.

Alle recepten bij elkaar

De bladzijden van dit boek zijn al ingedeeld. Zo kun je gemakkelijk de naam van het recept invullen, voor hoeveel personen, de bereidingstijd, de lijst met ingredienten en als laatste de bereidingswijze. Lekker overzichtelijk! En dit receptenboek staat harstikke sjiek in elke keuken. Zet hem samen met je kookboeken op een plank of zet hem op je aanrecht. Dit receptenboek mag gezien worden!

Handig om uit te wisselen!

Doordat je al jouw favoriete recepten bij elkaar hebt kun je gemakkelijk recepten uitwisselen. Hoe leuk is het om onder vriendinnen elkaars favoriete gerechten te maken uit dit receptenboek? Je gaat zeker verrast worden, straks blijkt die ene vriendin opeens een echte keukenprinses te zijn! Neem een kijkje in onze categorie van papier voor agenda's en notitieboeken in dezelfde stijl!
Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Materiaal
PU leder
Kleur
leopard
Kies je maat
45x30cm
uitverkocht