Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss Ring kusje goud

Vanaf 14,95

Ring met de tekst kusje

Stoere ring met tekst die bij jou past. Van deze ringetjes word je blij. Ondanks de tekst zijn ze neutraal in stijl, waardoor je ze overal bij kunt dragen. Zelfs bij andere ringen die een kleurtje hebben.

Ring met unieke look

Deze ringen met een inspirerende tekst zie je bijna nergens en dat maakt het extra leuk om ze te dragen! Het is een uniek item en telkens als je ernaar kijkt word je eraan herinnert om te genieten, te dromen of om een beetje lief voor jezelf te zijn. Neem het allemaal niet te serieus, het komt goed! Lach en geniet! Neem ook eens een kijkje bij onze andere sieraden in de categorie mooimakers.

Ringen combineren

Ben jij gek op de speelse look van een hand vol met ringen? Ga dan aan de slag met het combineren van verschillende Zusss ringen. Kiest welke kleur jou het meest bevalt en het mixen en matchen is zo gebeurd. Kijk in de categorie ringen voor een totaaloverzicht om mee te combineren.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Materiaal
stainless steel
Kleur
goud
Ring kusje goud
Vanaf 14,95
In winkelwand