Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss ring metalen kraaltjes zilver

Vanaf 4,95 Normale prijs 14,95 -67 %
Kies je kleur: zilver

O la la, een ring met kraaltjes zilver!

Ook zo dol op sieraden? Deze ring met kraaltjes is een fijn ringetje dat jouw outfit net even die extra touch geeft. Gemaakt van stainless steel en verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je zelf kunt kiezen om welke vinger je hem wilt dragen. De ring is verkrijgbaar in goud, zilver en zwart. Voor ieder wat wils! Jouw accessoiresverzameling compleet maken? Neem dan eens een kijkje in de categorie armbandjes of horloges.

Verschillende ringetjes bij elkaar dragen.

Zie jij het ook steeds vaker voorbij komen op Pinterest en Instagram? Veel ringetjes in verschillende kleuren en maten om één hand. Tegenwoordig dragen mensen niet alleen ringetjes om hun ringvinger, maar ook om hun wijsvinger, middelvinger en zelfs om de pink. Een feestje om te zien en je hoeft niet te kiezen uit al jouw favorieten! Ben jij meer het type van lesss is more? Ga dan voor jouw favoriete model en draag ‘m met stijl!
Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Materiaal
stainless steel
Kleur
zilver
ring metalen kraaltjes zilver
Vanaf 4,95 Normale prijs 14,95 -67 %
In winkelwand