Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

rustieke kaars 20cm honing

1,50
Kies je kleur: honing

Rustieke kaars honing

Brand een kaarsje! Kaarsen branden mag, gewoon iedere dag. Het liefst een hele rij… Het maakt me zo blij! Tijdens een gezellige avond thuis, maak jij het vast en zeker gezellig in huis. Daar horen natuurlijk kaarsjes bij!

In veel kleuren

Deze kaarsen zijn per stuk verkrijgbaar. Weet jij al welke kleur je kiest? Hij is er namelijk in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel eentje tussen die in jouw interieur past! Deze kaars heeft 9 branduren. Dat wordt dus heerlijk lang natafelen! Neem de kaarsjes na het eten mee van de keuken naar de kamer. Wist je al dat deze kaars er ook in een lagere variant is? Combineer lage kaarsjes met hogere kaarsen voor een speels effect. En heb je onze stompkaarsen al gezien? Stel jouw unieke set met kaarsen samen. Dat is pas echt gezellig!

Bijpassende kandelaars

Nu je de kaarsjes hebt gevonden, is het tijd om een leuke kandelaar uit te zoeken. Kandelaars van Zusss zijn in verschillende materialen, kleuren en maten verkrijgbaar. Zo kun je eindeloos combineren. Maak het gezellig in huis! Neem voor de andere kaarsjes en de kandelaars een kijkje in de categorie kaarsen & kaarsenhouders.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 6 2020
Bestelbaar vanaf
week 6 2020
Materiaal
paraffine
Kleur
honing
Kies je maat
20xØ2cm
uitverkocht
rustieke kaars 20cm honing
1,50
In winkelwand