Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Informatie over het coronavirus

De Zusss webshop is ondanks het coronavirus, gewoon open. Heb je een vraag? We hebben hieronder een aantal vragen én antwoorden voor je op een rijtje gezet.

 • Wordt mijn bestelling nog geleverd?

  Ja, jouw bestelling geplaatst op zusss.nl wordt gewoon geleverd. Het coronavirus en de getroffen maatregelen hebben geen effect op de bestellingen via zusss.nl. Er wordt nog altijd met veel liefde gewerkt om je blij te blijven maken met Zusss items! Mochten er nieuwe maatregelen komen waar wij effecten van ondervinden, informeren we je direct als deze invloed hebben op jouw geplaatste bestelling.

 • Kan ik nog gewoon retourneren?

  Maak je geen zorgen over het retourneren van je pakketje. In verband met het coronavirus hebben wij onze reguliere retourtermijn van 14 dagen verlengd naar 30 dagen. Komt goed!

 • Hoe kan ik Zusss bereiken?

  Onze collega’s van de binnendienst werken vanuit huis i.v.m. het coronavirus. Daarom kunnen wij jou telefonisch niet te woord staan, dit vinden wij heel erg jammer. Maar vanuit huis zitten wij natuurlijk gewoon voor jou klaar, dus mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@zusss.nl.

 • Zijn de verkooppunten van Zusss nog open?

  Voor Nederlandse verkooppunten van Zusss verschilt dit per verkooppunt. Het ene verkooppunt blijft nog open en het andere verkooppunt heeft besloten voorlopig haar deuren te sluiten. De Belgische verkooppunten zijn helaas gesloten wegens de maatregelen welke in België zijn genomen. Houd de social media van jouw favoriete Zusss verkooppunt in de gaten, voor de meest actuele status, de leukste inspiratie en bezorgacties!

 

Een complimentje mag, wie bezorg jij een glimlach? In deze pittige tijd kunnen we allemaal wel een complimentje, een hart onder de riem of gewoon een lief berichtje gebruiken. Daarom is het in deze tijd extra belangrijk om lief voor elkaar te zijn. Op zusss.nl kun je terecht voor een mooie verrassing voor een ander, of gewoon lekker voor jezelf. Liever shoppen of bestellen bij een verkooppunt in de buurt? Bekijk dan even de social media kanalen van de winkel voor de laatste updates. Heb je een vraag die hierboven niet wordt beantwoord? Onze collega's van de klantenservice helpen je graag via info@zusss.nl!