Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

 • Wat is de levertijd?

  Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Hier geldt een uitzondering op het weekend en tijdens speciale acties, feestdagen en voor landen buiten Nederland. Wanneer je op vrijdag na 22:00, zaterdag of zondag bestelt, wordt jouw bestelling maandag verstuurd. Let op: in de decembermaand kan de bezorgtijd oplopen door drukte bij onze bezorgdienst en variëren de leverdagen daardoor van maandag t/m zondag.

 • Verzendkosten

  De verzendkosten binnen Nederland zijn op zusss.nl als volgt:
  Pakketpost: €3,95
  Gratis bezorgd vanaf € 50,00.

  Voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Hier geldt een uitzondering op het weekend, tijdens speciale acties, feestdagen en voor landen buiten Nederland. Wanneer je op vrijdag na 22:00, zaterdag of zondag bestelt, wordt jouw bestelling maandag verstuurd. Let op: in de decembermaand kan de bezorgtijd oplopen door drukte bij onze bezorgdienst.

 • Internationale zendingen

  Zusss rekent binnen Belgie & Luxemburg de volgende verzendkosten:
  Pakketpost: €5,95

  Zusss rekent binnen Duitsland de volgende verzendkosten:
  Pakketpost: €6,95

  Zusss rekent binnen Zwitserland de volgende verzendkosten:
  Pakketpost: 11,95

  Verzendkosten voor andere landen bedragen €10,-. Deze verzendkosten staan vast ongeacht het bedrag van de order en zijn dus niet onderhevig aan gratis verzendingsacties. Tijdelijke acties waarbij geen verzendkosten worden berekend, gelden uitsluitend voor adressen in Nederland.

 • Cadeauservice

  We weten hoe leuk het is om een cadeautje te krijgen en besteden daarom veel aandacht aan de verpakking van onze bestellingen. Iedere bestelling, hoe groot of klein ook, gaat de deur uit als een mooi ingepakt cadeautje. Zodat jij weet dat de ontvanger het met een grote glimlach in ontvangst zal nemen! (Hier geldt een uitzondering op tijdens actie periodes)

 • Retourneren

  Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Voeg het retourformulier toe aan het pakket, anders word je retour niet in behandeling genomen. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze.

  Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. 
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

  Retouradres:

  Zusss t.a.v. Retouren
  Logistic Boulevard 1
  4791 VC Klundert

  Je retour wordt na verwerking, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden binnen 7 werkdagen naar je teruggestort.