Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

 • Ontwikkelingen rondom het coronavirus op zusss.nl

  Heb je vragen over ontwikkelingen rondom het coronavirus, neem dan een kijkje op de corona update pagina en kijk of jouw vraag hiertussen staat. Mocht dit niet het geval zijn, dan zitten onze collega's van de binnendienst klaar om jouw vragen te beantwoorden via de mail: info@zusss.nl

 • Wat is de levertijd?

  Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Hier geldt een uitzondering op het weekend en tijdens speciale acties, feestdagen en voor landen buiten Nederland. Wanneer je op vrijdag na 22:00, zaterdag of zondag bestelt, wordt jouw bestelling maandag verstuurd. Let wel: door maatregelen welke zijn getroffen door het RIVM en de rijksoverheid, kan de bezorgtijd oplopen bij onze logistieke partijen.  

 • Verzendkosten

  De verzendkosten binnen Nederland zijn op zusss.nl als volgt:
  Pakketpost: €3,95
  Gratis bezorgd vanaf € 25,00.

 • Internationale zendingen

  Zusss rekent binnen Belgie & Luxemburg de volgende verzendkosten:
  Pakketpost: €5,95

  Zusss rekent binnen Duitsland de volgende verzendkosten:
  Pakketpost: €6,95

  Zusss rekent binnen Zwitserland de volgende verzendkosten:
  Pakketpost: 11,95

  Verzendkosten voor andere landen bedragen €10,-. Deze verzendkosten staan vast ongeacht het bedrag van de order en zijn dus niet onderhevig aan gratis verzendingsacties. Tijdelijke acties waarbij geen verzendkosten worden berekend, gelden uitsluitend voor adressen in Nederland.

 • Cadeauservice

  We weten hoe leuk het is om een cadeautje te krijgen en besteden daarom veel aandacht aan de verpakking van onze bestellingen. Iedere bestelling, hoe groot of klein ook, gaat de deur uit als een mooi ingepakt cadeautje. Zodat jij weet dat de ontvanger het met een grote glimlach in ontvangst zal nemen! (Hier geldt een uitzondering op tijdens actie periodes)

 • Retourneren

  Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen enkel probleem! In verband met het coronavirus hebben wij onze reguliere retourtermijn van 14 dagen verlengd naar 30 dagen. Binnen 30 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Voeg het retourformulier toe aan het pakket, anders word je retour niet in behandeling genomen. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze.

  Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 30 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. 
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

  Let op: Is jouw artikel beschadigd? Neem dan eerst even contact op met onze klantenservice. Zij lossen dit graag netjes voor je op. Contact opnemen kan door te mailen naar info@zusss.nl. In verband met de adviezen van het RIVM zijn wij tijdelijk telefonisch niet bereikbaar vanwege het thuiswerken.

  Retouradres:

  Zusss t.a.v. Retouren
  Logistic Boulevard 1
  4791 VC Klundert

  Je retour wordt na verwerking, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden binnen 7 werkdagen naar je teruggestort.