Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zusss sjaal zwanen kunst

Aanbiedingsprijs 8,99 Normale prijs 29,95 -70 %

Sjaal met zwanen kunst

Deze sjaal heeft de opdruk van een kunstwerk van Johanna Burai. Een Zweedse kunstenares die een aantal jaar geleden met deze zwanen vastlegde als kunst. Een sjaal met een artistieke knipoog, en door zijn kleuren ook een goed match item voor je kledingcombinaties.

Sjaal van lichte stof

Deze sjaal is ideaal voor de warmere temperaturen. Vanwege de lichte stof, 100% polyester, draag je hem graag. Door de kleuren combineer je hem gemakkelijk met andere items uit de Zusss collectie. Zo past ie perfect op de zwarte items uit de collectie. Draag hem met een stoer gebreid colbert uit de categorie vesten & jassen. Of combineer de sjaal met een basic zwart Zusss jurkje uit de categorie jurkjes & rokken. Style hem op jouw manier!

Sjaal met zwanen kunstwerk

Kunstige sjaal met artistieke print van de Johanna Burai zwanen. In de nieuwe Zusss collectie vind je meerdere items terug met deze stoere print. Weg van deze print? Neem dan ook eens een kijkje bij het Zusss servies voor limited items met dit kunstwerk.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 11 2020
Bestelbaar vanaf
week 11 2020
Materiaal
polyester
Kleur
zwanen kunst
Maat
100x180cm
sjaal zwanen kunst
Aanbiedingsprijs 8,99 Normale prijs 29,95 -70 %
In winkelmand