Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

sjieke zonnebril gevlekt

19,95
  • Wegens drukte kan de levertijd oplopen met 1-2 werkdagen

Sjieke zonnebril met vlekjes

Sjieke zonnebril om mee te stralen. Ja, want stralen doe je zeker met deze zonnebril. Het gevlekte montuur en het bruine glas met UV400 passen bij elk kleurenpalet van jouw kleding. En dan zit er ook nog zo’n kek hoesje bij.

Zonnebril met rond montuur

Wat deze zonnebril zo sjiek maakt is het model. De zonnebril loopt rond met een kleine cat-eye. De zonnebril geeft met UV400 glazen 100% UV-bescherming. De glazen zijn niet gepolariseerd maar hebben een CE 3 markering en hebben daarmee 75% lichtabsorptie. Het hoesje van de zonnebril is voorzien van het kunstwerk van Johanna Burai. Deze collectie zie je op meerdere Zusss items dit unieke artwork terug. Heb jij bijvoorbeeld al het kussen gespot in de categorie servies?

Een zonnebril om je outfit compleet te maken

Met deze zonnebril maak jij je outfit compleet. Of kun je nog wat leuke items in jouw kledingkast gebruiken? Je favoriete outfit stel je samen in de categorie Zusss kleding. En kijk gelijk even voor bijpassende Zusss sneakers of laarsjes in de categorie schoenen. Veel plezier met het samenstellen van je nieuwe kledingset, en maak het af met deze hippe zonnebril!

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Materiaal
kunststof
Kleur
zwart
Kies je maat
17x6cm
uitverkocht
sjieke zonnebril gevlekt
19,95
In winkelwand