Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

spiegel metaal vierkant 20x20cm zwart

Aanbiedingsprijs 4,49 Normale prijs 14,95
Kies je kleur: zwart
  • Maak je geen zorgen over retourneren. Mochten de retourmogelijkheden veranderen door het coronavirus, dan passen wij ons aan. Komt goed!

Spiegeltje vierkant zwart aan de wand

Nieuwe spiegels, o-la-la! Hoe leuk zijn deze nieuwe spiegels. Onze harten gaan er sneller van kloppen.

Spiegel van metaal

Deze metalen spiegel is verkrijgbaar in twee kleuren en in verschillende formaten: vierkant, langwerpig en rond. Door de diepe rand krijg je een 3d-effect en komt de spiegel iets van de muur. Aan de achterkant is de spiegel te bevestigen met drie haken.

Spiegel in verschillende formaten

Je ziet het steeds vaker, spiegeltjes die gebruikt worden als woonaccessoires. Deze accessoires geven je interieur een sjiek en sfeervol gevoel. Op twee manier te gebruiken, namelijk voor aan de wand of gewoon staand op het dressoir, op een wandplank of op een tafeltje. Kijk jij ook je ogen uit bij deze spiegeltjes? Dan is het wel zo leuk om verschillende formaten te combineren. Of er een leuke muurhanger bij te hangen. Kijk dan even bij de overige woonaccessoires waar de spiegels nog meer te combineren zijn.
Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Materiaal
metaal
Kleur
zwart
Kies je maat
20x20x2cm
-70 % uitverkocht
spiegel metaal vierkant 20x20cm zwart
Aanbiedingsprijs 4,49 Normale prijs 14,95
In winkelwand