Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

van papier

Kaarten om je allerliefsten mee te verrassen. Of fleur je bureau eens op met vrolijke items van papier. Een kaartje, notitieboek of poster maakt van jouw bureau een inspirerende werkplek. Welke kaartjes of posters inspireren jou?

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

47 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
feestslinger 225cm zwart
feestslinger 225cm zwart
3,95
feestslinger 225cm grijs
feestslinger 225cm grijs
3,95
feestslinger 225cm kraft
feestslinger 225cm kraft
3,95
boodschappenlijstje
boodschappenlijstje
8,95
nog te doen-lijstje
nog te doen-lijstje
8,95
kaart gefeliciteerd
kaart gefeliciteerd
1,00
kaart beterschap
kaart beterschap
1,00
houten fotolijst met poster oosterse kunst A5 -67 %
houten fotolijst met poster oosterse kunst A5
Aanbiedingsprijs 4,95 Normale prijs 14,95
kaart sorry -70 %
kaart sorry
Aanbiedingsprijs 0,30 Normale prijs 1,00
kaart sorry ik was een beetje knorrig -70 %
kaart sorry ik was een beetje knorrig
Aanbiedingsprijs 0,30 Normale prijs 1,00
pen tjonge wat lang geleden -72 %
pen tjonge wat lang geleden
Aanbiedingsprijs 0,55 Normale prijs 1,95
pen zullen we weer eens afspreken -72 %
pen zullen we weer eens afspreken
Aanbiedingsprijs 0,55 Normale prijs 1,95
paperclip metaal o-la-la goud -72 %
paperclip metaal o-la-la goud
Aanbiedingsprijs 0,55 Normale prijs 1,95
A3 poster plant -50 %
A3 poster plant
Aanbiedingsprijs 3,98 Normale prijs 7,95
A3 poster lachen -50 %
A3 poster lachen
Aanbiedingsprijs 3,98 Normale prijs 7,95
kadokaartje schattepatatje -70 %
kadokaartje schattepatatje
Aanbiedingsprijs 0,15 Normale prijs 0,50
kadokaartje voor jou -70 %
kadokaartje voor jou
Aanbiedingsprijs 0,15 Normale prijs 0,50
kadokaartje met jou is alles leuker -70 %
kadokaartje met jou is alles leuker
Aanbiedingsprijs 0,15 Normale prijs 0,50
kadokaartje dikke zoen -70 %
kadokaartje dikke zoen
Aanbiedingsprijs 0,15 Normale prijs 0,50
kadokaartje denk aan jou -70 %
kadokaartje denk aan jou
Aanbiedingsprijs 0,15 Normale prijs 0,50
kadokaartje blaadje -70 %
kadokaartje blaadje
Aanbiedingsprijs 0,15 Normale prijs 0,50
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  47 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Eigenwijze kaart of poster van Zusss

  Verstuur een kaart met een leuke boodschap! Ook dit seizoen hebben we weer leuke kaartjes met eigenwijze Zusss quotes. Naast een kaart hebben we nog veel andere leuke nieuwe items van papier. Een stukje papier is veel waardevoller als jij daar leuke plannen mee maakt, mooie momenten in beschrijft of jouw favoriete hotspots in noteert. Hoe leuk is het om een kaartje te sturen of jouw favoriete Zusss quote aan de muur te hangen? Gewoon, omdat je er blij van wordt! De leukste items van papier vind je bij Zusss. Van een eigenwijze poster tot een kaart, sjiek notitieboekje of complimentkaartjes op eenklembordje, zo tof! En vergeet onze andere leuke items voor op je bureau niet, zoals de boekenlegger met kwastje of een mooi zakje van bijzonder papier.

  Een inspirerende werkplek

  Hou jij ook zo van een georganiseerde, maar leuke werkplek? Kleed jouw bureau aan met de leuke Zusss notitieboekjes en nog te doen lijstjes. Maak van jouw werkplek een inspirerende plek met posters en kaarten. Deze eigenwijze, vrolijke teksten geven je een inspiratie boost voor de beste ideeën. Een kaart kun je naast de posters ophangen met washi tape, maar ook op de post doen naar een vriendin of collega. Wie wordt er nu niet blij van zo’n leuke kaart? Kies er eentje met de boodschap die bij jou past. Je vindt ze in de categorie kaartjes. Wil je jouw werkplek nog wat extra aankleden? Bekijk onze feestslingers eens, die maken deze plek extra gezellig en zorgen voor een heleboel inspiratie!

  Posters met quotes

  Posters met quotes, prints en mooie kleuren, bij Zusss vind je het allemaal. Er zit altijd wel iets voor je bij en het leuke is dat je ze heel goed met elkaar kunt combineren. Zo maak je jouw eigen inspiratie muur met diverse prints en eigenwijze Zusss quotes. Je kunt een poster ophangen met tape of in een lijst en ook een kaart met quote kun je in een lijstje doen! Alle posters vind je in de categorie posters.

  Creatief kadootje

  Zoek je nog een kadootje voor een creabea net als jij? Een poster is leuk om te geven, een kaart ook, of allebei. Of wat denk je van een mooi notitieboekje om de beste ideeen in op te schrijven? Als je echt origineel wilt zijn schrijf je alvast wat op de eerste pagina van het boekje, dat zal haar of hem pas echt verrassen! Ben je benieuwd wat voor leuke kadootjes wij nog meer voor je hebben in onze collectie? Neem een kijkje bij onze kadotips. Voor elk bedrag hebben wij iets leuks voor je bedacht om aan je moeder, die goede vriendin of je geliefde te geven!

  Online kaart bestellen

  In de Zusss webshop kun je online een kaart bestellen. Wel zo leuk om hem zelf nog even te kunnen schrijven. Verras iemand met een dikke kus door de brievenbus. Op zusss.nl vind je kaartjes om iemand te feliciteren, een hart onder de riem te steken, te laten weten hoe trots je op haar bent en nog veel mee. Voor elke gelegenheid vind je een mooie kaart die je online kunt bestellen. En vind je het handig om een paar kaartjes in huis te hebben voor het geval dat, bestel er dan een paar van elke gelegenheid. Zo grijp je nooit mis in je voorraad kaartjes.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.