Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

van papier

Kaarten om je allerliefsten mee te verrassen. Of fleur je bureau eens op met vrolijke items van papier. Een kaartje, notitieboek of poster maakt van jouw bureau een inspirerende werkplek. Welke kaartjes of posters inspireren jou?

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

92 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zusss posterboek
Zusss posterboek
5,95
kaart jij laat me lachen
kaart jij laat me lachen
1,00
kaart gefeliciteerd
kaart gefeliciteerd
1,00
kaart heej leukerd
kaart heej leukerd
1,00
kaart komt goed
kaart komt goed
1,00
kaart sterkte
kaart sterkte
1,00
kaart geniet goodiebag
kaart geniet goodiebag
1,00
kaart lach uitverkocht
kaart lach
1,00
Niet op voorraad
kaart gewoon
kaart gewoon
1,00
kaart zooo
kaart zooo
1,00
kaart geslaagd
kaart geslaagd
1,00
kaart beterschap
kaart beterschap
1,00
kaart sorry -70 %
kaart sorry
Aanbiedingsprijs 0,30 Normale prijs 1,00
kaart sorry ik was een beetje knorrig -70 %
kaart sorry ik was een beetje knorrig
Aanbiedingsprijs 0,30 Normale prijs 1,00
Zusss kaart beterschap -70 % uitverkocht
kaart beterschap
Aanbiedingsprijs 0,30 Normale prijs 1,00
Niet op voorraad
adresboek warm grijs
adresboek warm grijs
29,95
pen tjonge wat lang geleden -70 %
pen tjonge wat lang geleden
Aanbiedingsprijs 0,59 Normale prijs 1,95
pen wanneer zien we elkaar weer -70 %
pen wanneer zien we elkaar weer
Aanbiedingsprijs 0,59 Normale prijs 1,95
pen ik denk aan je -70 %
pen ik denk aan je
Aanbiedingsprijs 0,59 Normale prijs 1,95
pen zullen we weer eens afspreken -70 %
pen zullen we weer eens afspreken
Aanbiedingsprijs 0,59 Normale prijs 1,95
paperclip metaal kraanvogel zwart -70 %
paperclip metaal kraanvogel zwart
Aanbiedingsprijs 0,59 Normale prijs 1,95
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  92 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Eigenwijze kaart of poster van Zusss

  Verstuur een kaart met een leuke boodschap! Ook dit seizoen hebben we weer leuke kaartjes met eigenwijze Zusss quotes. Naast een kaart hebben we nog veel andere leuke nieuwe items van papier. Een stukje papier is veel waardevoller als jij daar leuke plannen mee maakt, mooie momenten in beschrijft of jouw favoriete hotspots in noteert. Hoe leuk is het om een kaartje te sturen of jouw favoriete Zusss quote aan de muur te hangen? Gewoon, omdat je er blij van wordt! De leukste items van papier vind je bij Zusss. Van een eigenwijze poster tot een kaart, sjiek notitieboekje of complimentkaartjes op eenklembordje, zo tof! En vergeet onze andere leuke items voor op je bureau niet, zoals de boekenlegger met kwastje of een mooi zakje van bijzonder papier.

  Een inspirerende werkplek

  Hou jij ook zo van een georganiseerde, maar leuke werkplek? Kleed jouw bureau aan met de leuke Zusss notitieboekjes en nog te doen lijstjes. Maak van jouw werkplek een inspirerende plek met posters en kaarten. Deze eigenwijze, vrolijke teksten geven je een inspiratie boost voor de beste ideeën. Een kaart kun je naast de posters ophangen met washi tape, maar ook op de post doen naar een vriendin of collega. Wie wordt er nu niet blij van zo’n leuke kaart? Kies er eentje met de boodschap die bij jou past. Je vindt ze in de categorie kaartjes. Wil je jouw werkplek nog wat extra aankleden? Bekijk onze feestslingers eens, die maken deze plek extra gezellig en zorgen voor een heleboel inspiratie!

  Posters met quotes

  Posters met quotes, prints en mooie kleuren, bij Zusss vind je het allemaal. Er zit altijd wel iets voor je bij en het leuke is dat je ze heel goed met elkaar kunt combineren. Zo maak je jouw eigen inspiratie muur met diverse prints en eigenwijze Zusss quotes. Je kunt een poster ophangen met tape of in een lijst en ook een kaart met quote kun je in een lijstje doen! Alle posters vind je in de categorie posters.

  Creatief kadootje

  Zoek je nog een kadootje voor een creabea net als jij? Een poster is leuk om te geven, een kaart ook, of allebei. Of wat denk je van een mooi notitieboekje om de beste ideeen in op te schrijven? Als je echt origineel wilt zijn schrijf je alvast wat op de eerste pagina van het boekje, dat zal haar of hem pas echt verrassen! Ben je benieuwd wat voor leuke kadootjes wij nog meer voor je hebben in onze collectie? Neem een kijkje bij onze kadotips. Voor elk bedrag hebben wij iets leuks voor je bedacht om aan je moeder, die goede vriendin of je geliefde te geven!

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.