Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

waterfles watering yourself

9,95

Waterfles met tekst keep watering yourself

Mooie waterfles om onderweg genoeg water te kunnen blijven drinken. Want water drinken is hartstikke goed voor je en wordt hiermee wel erg leuk. Deze waterfles ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens een verantwoorde keuze in plaats van plastic wegwerpflesjes.

Waterfles van 500ml

Deze waterfles helpt je genoeg water op een dag binnen te krijgen. Want met het drinken van een flesje, heb je al een kwart van je benodigde milliliters water voor een dag binnen. Er gaat namelijk een halve liter in dit flesje. De dop is van hout en mag daarom niet in de vaatwasser. De waterfles is BPA-vrij. Op de voorkant van de fles vind je een Zusss tekst en onderaan de fles het Zusss logo.

Waterfles voor onderweg

Handige zo’n waterfles voor onderweg. Neem hem mee naar een picknick samen met de Zusss koeltas en het zomerse plaid. De koeltas vind je in de categorie koken & tafelen en het plaid vind je in de categorie buiten. Geniet van je dag!

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 10 2020
Bestelbaar vanaf
week 10 2020
Materiaal
plastic
Kleur
transparant
Kies je maat
Ø6,5cm
uitverkocht
waterfles watering yourself
9,95
In winkelwand