Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

zachte vierkante sjaal gewafeld muskaat

Aanbiedingsprijs 10,49 Normale prijs 34,95
Kies je kleur: muskaat

Zachte sjaal muskaat anders is je nekkie zo kaal

De zachte vierkante sjaal mix en match je zo makkelijk met de rest van de collectie. Want door de bijpassende kleuren waarin deze sjaal verkrijgbaar is, kun je alle kanten op met stylen!

Sjaal in verschillende kleuren

De zachte vierkante sjaal is verkrijgbaar in bijpassende kleuren voor bij de nieuwe collectie. Zo combineer je deze mooie basic sjaal in mum van tijd met dat leuke Zusss jurkje of een mooi Zusss vest. De sjaal heeft een fijne wafelstructuur en gerafelde randjes voor een speels effect. Verder heeft de sjaal een vierkant model.

Zachte vierkante sjaal

Deze zachte sjaal kun je op verschillende manieren dragen door het vierkante model. Sla hem dubbel in de vorm van een driehoek en knoop hem op je rug. Draag de knoop naar de zijkant voor een speelsere look. Of knoop hem aan de voorkant en draag hem lekker in je nek. Deze sjaals zijn fantastische te combineren met de nieuwe collectie. Neem een kijkje in de categorie vesten & jassen om de sjaal over een mooi Zusss vest of een warme Zusss jas te dragen.
Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Leverbaar vanaf
week 35 2019
Bestelbaar vanaf
week 36 2019
Materiaal
100% acrylic
Kleur
muskaat
Kies je maat
130x130cm
-70 % uitverkocht