Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

kadootjes

Een cadeau voor haar, voor de jarige of gewoon zomaar een bedankje, dan zit je bij Zusss goed! Wij hebben de leukste cadeau-ideeën alvast voor je op een rij gezet. Vind je het lastig kiezen? Met de Zusss cadeaubon zit je altijd goed.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

276 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  276 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Cadeau voor haar (of hem)

  Op zoek naar een cadeau voor haar? Wij hebben leuke, passende cadeaus voor iedere prijsklasse en ieder moment. Wat denk je van mooie sieraden, zoals een armbandje of een hippe ring? Maar ook een fijn verzorgingsproduct doet het altijd goed. Voor elk moment zit er zeker iets voor je bij. Een verjaardagscadeau? Geef een mooie schoudertas! Een afscheidscadeau? Een leuke theemok gevuld met iets lekkers is een goede keuze. Je kunt natuurlijk ook voor een mooi cadeaupakket kiezen, dan ben je met één klik op de knop meteen klaar. De Zusss cadeaupakketten hebben we namelijk al kant-en-klaar voor je samgensteld én ingepakt!

  Cadeau voor je lieverd

  Op zoek naar een origineel cadeau voor je liefde? Neem een kijkje tussen onze kadotips. Voor het gemak zijn de cadeautips van Zusss voor je gesorteerd op persoon. Zo vind je bij Zusss een geschikt cadeautje voor je lieverd, je zus, je moeder, vriendinnen en noem het maar op. Soms is het gewoon leuk om een klein cadeautje te geven. Zomaar, voor een verjaardag, als bedankje of als afscheid. Het leuke is, je kunt veel van deze kleinigheidjes zelfs in een envelop versturen. Een sleutelhanger bijvoorbeeld. Ze zien er leuk uit, zijn ontzettend handig en passen zo in een wenskaart. Maar ook oorbellen of een armbandje zijn makkelijk te versturen. Wil je een vriend(in) in de watten leggen? Ga dan voor een setje lieve verzorgingsproducten. Toch op zoek naar iets anders? De leuke mokken en lepeltjes zijn perfecte cadeautjes voor een echte theeleut. Of is je vriendin gek van interieur? Een kussen met eigenwijze quote is ook erg leuk om te geven! Neem snel een kijkje bij onze kadotips voor je lieverd.

  Verras je zus 

  We hebben ook leuke cadeaus die je aan je zus geeft om haar in het zonnetje te zetten. Een toilettas is een mooi cadeautje. Je kunt de toilettas eventueel nog vullen met een of meerdere verzorgingsproducten. Vind je het leuk om een wat persoonlijker cadeau te geven? De items met tekst zijn een echte aanrader. Kies de tekst die jij het leukst vindt! En welke het beste bij jouw zus passen. Kijk eens bij de kadootjes voor je zus.

  Een tas cadeau

  Ook luxe cadeaus hebben wij voor je klaarstaan. Een mooie handtas is natuurlijk altijd goed, maar welke kleur kies je? Als je dit lastig vindt ga dan voor een neutrale kleur, zoals zwart. Of ga voor een hippe portemonnee. Je vindt deze sjieke items in de categorie tassen.

  Pak jouw cadeau leuk in

  Een cadeau is natuurlijk niet af zonder een leuke verpakking. Wij hebben zelfs een service waarbij we het cadeau voor jou inpakken. Zo hoef je niet verder te zoeken naar een leuk cadeaupapiertje maar ziet jouw cadeau voor die verjaardag er wel top uit! Je hoeft alleen maar een leuk kadootje uit te kiezen en in je winkelmand aan te vinken dat je het graag door ons in laat pakken. Nog een wenskaart erbij? Neem een kijkje bij onze wenskaarten of kies in de winkelmand voor een persoonlijk kaartje bij je cadeautje.

  Cadeaubon

  Heb je geen passend cadeau kunnen vinden? Of kun je gewoon echt niet kiezen? Ga dan voor een Zusss cadeaubon. Je kiest zelf het bedrag en je zit altijd goed! Cadeaubonnen pakken wij gratis voor je in, deze stoppen we in een mooi Zusss kadobondoosje. Kijk voor onze bonnen in de categorie kadobon.

  De Zusss webshop staat vol met originele cadeaus

  Originele cadeaus om haar te laten weten dat je aan haar denkt, haar te feliciteren of gewoon omdat ze zo’n fijne vriendin voor je is. In de Zusss webshop vind je altijd een cadeau dat bij haar past. Een klein cadeautje met een grappige quote voor jouw lieve vriendin. Een cadeautje met een subtiele tekst om haar te laten weten dat je aan haar denkt. En een groot cadeau om haar te feliciteren, want eens in het jaar goed uitpakken is een feestje! Het leuke is, het maakt niet eens uit wat je kies, want met een cadeautje uit de Zusss webshop zit je altijd goed.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.