Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Duurzaam shoppen bij Zusss

Zusss kiest steeds vaker voor duurzamere alternatieven. We stellen collecties met zorg samen en gaan graag op zoek naar duurzame materialen. Zo blijven we samen met onze leveranciers scherp op nieuwe mogelijkheden om duurzamer te worden. Duurzamer in het produceren, het leveren en in het 'zijn'.
Duurzaam shoppen bij Zusss. In de complete weg van ons product. Ben je benieuwd naar de stappen die wij ondernemen om te verduurzamen? Lees dan snel verder. 

Alles over Zusss | Duurzame keuzes

Stap voor stap werken we met z'n allen hard aan een duurzaam productieproces met een positieve impact op mensen en een zo min mogelijke impact op het milieu. Benieuwd hoe wij werken aan de duurzaamheid binnen ons bedrijf? Lees dan gauw verder.

Focus op het milieuaspect, recyclebare materialen, eerlijke stoffen,
dierproefvrije verzorgingsproducten, juiste arbeidsomstandigheden.

  1. jasje met zakken zand
    jasje met zakken zand
    Vanaf 26,99 Normale prijs 89,95 -70 %

Alles over Zusss | Duurzame keurmerken en organisaties

Bij Zusss hechten we er veel waarde aan om bij te dragen aan een betere wereld en het nalaten van een goede footprint. Benieuwd welke keurmerken wij hanteren en bij welke organisaties onze leveranciers aan zijn gesloten? Lees van verder.

Samen naar een groenere toekomst.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.