Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Privacy en cookiebeleid van zusss.nl

Wanneer je een bestelling bij Zusss plaatst, wil je natuurlijk dat jouw gegevens privé blijven. Een terechte opmerking als je het ons vraagt. Wij doen er daarom alles aan deze gegevens zorgvuldig te verwerken en beveiligen. 

IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS
Zusss B.V.
Klompenmakerstraat 11
2984 BB Ridderkerk
info@zusss.nl
078-6459138

WELKE GEGEVENS LAAT IK ACHTER?
Als je een bestelling plaatst, is er sprake van een overeenkomst. Wij vragen je hierbij om de volgende gegevens:

  • jouw naam;
  • (factuur)adres;
  •  
  • e-mailadres;
  • en je betaalgegevens.

Wij gebruiken deze gegevens bij de afhandeling van de door jou geplaatste bestelling, het verlenen van service, garantie, persoonsgebonden marketingacties en het uitvoeren van verkoopanalyses. Later genoemd in dit statement. De door jou ingevulde gegevens worden beschermd middels de Secure Socket Layer (SSL) technologie. Met deze technologie worden jouw gegevens onleesbaar voor derden. Tip! Door het slotje in je webbrowser of door de s achter http kun je deze technologie herkennen. 

ONDER WELKE GRONDSLAGEN EN VOOR WELKE DOELEINDEN WORDEN DEZE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELD?

Bij de uitvoering van onze overeenkomst:

  • bij bestellen
  • bij bezorgen
  • bij retourneren
  • om je te kunnen e-mailen/aanschrijven indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst
  • bij contact met onze klantenservice

Enkel bij jouw toestemming, worden jouw gegevens gebruikt voor:

  • voor het aanmaken/registreren van een Zusss-account
  • om jou van informatie te voorzien in mijn Zusss-account
  • voor verzending van onze nieuwsbrieven, mailingen en andere reclame-uitingen via e-mail, post
  • voor reclame-uitingen via social media of advertising (bij acceptatie van de marketing-cookies)
  • het onthouden van jouw voorkeuren om je van passend advies kunnen voorzien, middels je IP adres
  • om onze dienstverlening te kunnen verbeteren
  • om je te informeren over wijzigingen in wetgeving en dienstverlening.

Wettelijke verplichting

  • indien Zusss hiertoe wettelijk verplicht is, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden;
  • in verband met wettelijke bewaarplichten.

BEWAARTERMIJN

Wij zullen jouw gegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Voor zover er een administratieve- en/of wettelijk bewaarplicht geldt zullen wij jouw gegevens gedurende die termijn bewaren.

COMMUNICATIE

Vragen mag altijd

Wanneer je Zusss een mail of ander bericht stuurt, worden deze opgenomen in ons e-mailarchief en conform de wettelijke bewaarplicht opgeslagen. Soms vragen wij naar jouw persoonsgegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maak het mogelijk om hiermee jouw vraag te beantwoorden en eventuele bijkomende processen uit te voeren.

Blijf op de hoogte

Naast de informatie die op onze website vermeld staat, kunnen wij jou als klant via drie kanalen op de hoogte brengen van nieuwe items/collecties, aanbiedingen, acties of andere informatie. Deze drie kanalen zijn als volgt: per mail, per social media of per post. Zonder jouw toestemming word je niet per post of per mail op de hoogte gebracht. 

Nieuwsgierig?

Voor de klanten die graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe items, aanbiedingen, acties en/of andere informatie, bieden wij een nieuwsbrief aan. Iedere nieuwsbrief is voorzien van een link waarbij je jezelf kunt afmelden. Zonder jouw toestemming ontvang je geen nieuwsbrieven vanuit Zusss.

Voor klanten die graag op de hoogte zijn van hun bestelling en sneller door het bestelproces heen willen komen, bieden wij een mijn account omgeving waar jouw gegevens worden opgeslagen. Zonder jouw toestemming worden jouw gegevens niet opgeslagen in de mijn account omgeving.

DELEN VAN GEGEVENS

Zusss verkoopt jouw gegevens niet aan derden. We delen jouw gegevens uitsluitend indien dit nodig is voor:

  • de uitvoering van onze overeenkomst met jou als klant;
  • jouw shopervaring te verbeteren;
  • een nieuwsbrief te versturen (uitsluitend indien je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief);
  • of om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

Wij maken gebruik van een derde partij voor: logistieke partners, marketing dienstverlening, betaalpartners of IT-dienstverleners. Wij hebben strikte afspraken met hen om ook hier de privacy regels te waarborgen. Indien wij persoonsgegevens delen met derden gaat hier altijd een verwerkersovereenkomst aan vooraf. Hierbij houden wij rekening met een passend niveau van beveiliging, waarin  vertrouwelijkheid van jouw gegevens gewaarborgd worden.

INZIEN, AANPASSEN, VERWIJDEREN

Mocht je vragen of twijfels hebben rondom jouw persoonsgegevens heb je altijd het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van jou in onze gegevensbestanden zijn opgeslagen en voor welk doel. Wanneer je meent dat die persoonsgegevens niet (langer) juist of volledig zijn, kun je ons verzoeken jouw persoonsgegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Je kunt ons hier uiteraard over bellen (078-6459138) of mailen (info@zusss.nl).

INTREKKEN TOESTEMMING

Voor zover wij je gegevens hebben verzameld op grond van door jou verleende toestemming, heb je het recht om de door jou verleende toestemming in te trekken. Dit doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van jouw toestemming voor het moment van intrekking.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Zusss neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende (beveiligings‑)maatregelen, zowel organisatorisch als technisch, om misbruik, verlies, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van- en/of onbevoegde/ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens tegen te gaan. Hierbij moet je denken aan: toegangsbeveiliging, wachtwoordbeleid, versleuteling d.m.v. SSL-certificaat, dataminimalisatie, etc. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, dan wel er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.Wij helpen jou natuurlijk graag, maar daarnaast heb je te alle tijden het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

DOORLINKEN

Dit privacy statement is niet van toepassing op andere websites, welke door backlinks aan zusss.nl zijn gekoppeld. Wij kunnen geen garantie geven dat andere partijen op een betrouwbare manier omgaan met jouw persoonlijke gegevens.  Zusss.nl kan zelf ook linkjes bevatten naar andere websites en/of diensten. Zusss is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de privacybescherming op deze websites. Wij adviseren je daarom altijd de privacyverklaring van de betreffende website te lezen.

WIJZIGING PRIVACYVERKLARING

Wij kunnen deze privacyverklaringwijzigen en/of aanvullen. Raadpleeg deze privacyverklaring dan ook regelmatig, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 14 december 2020.

COOKIEBELEID

Wat is een cookie?

Normaal gesproken doet een cookie ons denken aan een krokante lekkernij met chocoladestukjes. In dit geval hebben we het over eenvoudige tekstbestandjes die bij je bezoek aan de Zusss website op worden geslagen in het geheugen van jouw computer of mobiele apparaat.

Waarom gebruiken wij cookies?

Heb je even zitten neuzen op onze website, een leuk Zusss item in je winkelmandje geplaatst, en roept je kind dan nèt je naam….? Kom je terug op de website, is je winkelmandje weer leeg. Herkenbaar, maar door cookies is dit te voorkomen. Wij bewaren middels cookies zorgvuldig jouw voorkeuren zoals de items die je in je winkelmandje hebt geplaatst of informatie die je in een bestelformulier op hebt genomen. Zo maken we het rondneuzen tussen Zusss producten nog iets gemakkelijker!

Welke cookies gebruiken wij?

Wij maken onderscheid tussen functionele cookies en tracking cookies. De functionele cookies zorgen ervoor dat onze website tijdens je bezoek optimaal werkt. Dit houdt in dat je items in je winkelmandje onthouden worden, je de mogelijkheid hebt om je inloggegevens op te slaan, en je browserinstellingen opgeslagen worden, zodat je de website optimaal per apparaat kunt bekijken.

Tracking cookies zorgen ervoor dat wij je ervaring op de Zusss website in de toekomst nog beter kunnen maken. Door middels Google Analytics gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers de website ervaren, kunnen wij verbeteringen doorvoeren en de website nog gebruiksvriendelijker maken.

Wil je liever geen cookies ontvangen?

Dat kan! In je browser kun je instellen geen cookies te willen ontvangen. Let wel op dat onze website daarmee minder gebruiksvriendelijk zal werken. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:

WEBSTATISTIEKEN

Om het gebruik van onze website zo optimaal mogelijk te maken, maken wij gebruik van productinformatie, verkoopcijfers en webgedrag. Om deze informatie inzichtelijk te krijgen, maken wij gebruik van de volgende tools:

Indien je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met de cookies en worden jouw gegevens opgeslagen, tenzij je via instellingen ervoor kiest om ze uit te schakelen.

Google Analytics
Deze tool wordt gebruikt om onze bezoekers van zusss.nl bij te houden. Ons Google account is privacy vriendelijk ingesteld, waardoor zij geen gegevens delen met derden en er geen herleidbare persoonsgegevens worden opgeslagen.

Hotjar & VWO
Met deze tools kunnen we analyseren hoe onze bezoekers gebruik maken van zusss.nl. Door dit inzichtelijk te maken, kunnen wij het shopproces voor onze bezoekers steeds verder optimaliseren.

Personalisatietool
Naast bovenstaande tools voor het analyseren van onze webstatistieken, maken wij ook gebruik van een personalisatietool. Deze tool zorgt ervoor dat wij jou een shopervaring mee kunnen geven die alleen bij jou past. 

Remarketing 
Een Zusss item ergens anders online tegenkomen terwijl je net op zusss.nl bent geweest? Dat kan! Om jou dat ene item waar je zo blij van wordt nogmaals te tonen, maken wij gebruik van remarketing. Want... bij twijfel, moet je het soms gewoon doen!

Met al deze Tools hebben wij zelf of via onze development partner een verwerkersoveerkomst afgesloten. Mocht je meer informatie over het privacy beleid van Google willen inzien, neem dan eens een kijkje op het privacybeleid van Google, of het privacybeleid van Google Analytics. Ook kun je via de opt-out regeling uw browser uitsluiten van het opslaan van Google analytics gegevens.

Cookie instellingen