Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

feest & bureau

Versiering om de allerliefsten mee te verrassen. Of fleur je eigen bureau op met de vrolijke items van Zusss. Maak van jouw bureau een gezellige werkplek. Een notitieboek, een slinger of inspirerende Zusss quotes op een ansichtkaart of poster.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

91 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  91 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Eigenwijze wenskaart of poster van Zusss

  Verstuur een Zusss wenskaart of ansichtkaart met een leuke boodschap! Ook dit seizoen hebben we weer leuke wenskaarten met eigenwijze Zusss quotes. Naast wens- en ansichtkaarten hebben we nog veel andere leuke nieuwe items van papier. Een stukje papier is veel waardevoller als jij daar leuke plannen mee maakt, mooie momenten in beschrijft of jouw favoriete hotspots in noteert. Hoe leuk is het om een ansichtkaart te sturen of jouw favoriete Zusss quote aan de muur te hangen? Gewoon, omdat je er blij van wordt! De leukste items van papier vind je bij Zusss. Van een eigenwijze poster tot een wenskaart, sjiek notitieboekje of complimentkaartjes op een klembordje, zo tof!

  Een inspirerende werkplek

  Hou jij ook zo van een georganiseerde, maar leuke werkplek? Kleed jouw bureau aan met de leuke Zusss notitieboekjes en nog te doen lijstjes. Maak van jouw werkplek een inspirerende plek met posters en ansichtkaarten. Deze eigenwijze, vrolijke teksten geven je een inspiratieboost voor de beste ideeën. Een ansichtkaart kun je naast de posters ophangen met washi tape, maar ook op de post doen naar een vriendin of collega. Wie wordt er nu niet blij van zo’n leuke ansichtkaart? Kies er eentje met de boodschap die bij jou past. Je vindt ze in de categorie Zusss wenskaarten. Wil je jouw werkplek nog wat extra aankleden? Bekijk onze feestslingers eens, die maken deze plek extra gezellig en zorgen voor een heleboel inspiratie!

  Posters met quotes

  Posters met quotes, prints en mooie kleuren, bij Zusss vind je het allemaal. Er zit altijd wel iets voor je bij en het leuke is dat je ze heel goed met elkaar kunt combineren. Zo maak je jouw eigen inspiratie muur met diverse prints en eigenwijze Zusss quotes. Je kunt een poster ophangen met tape of in een lijst en ook een ansichtkaart met quote kun je in een lijstje doen! Alle posters vind je in de categorie posters.

  Creatief cadeautje

  Zoek je nog een kadootje voor een creabea net als jij? Een poster is leuk om te geven, een wenskaart ook, of allebei. Of wat denk je van een mooi notitieboekje om de beste ideeen in op te schrijven? Als je echt origineel wilt zijn schrijf je alvast wat op de eerste pagina van het boekje, dat zal haar of hem pas echt verrassen! Ben je benieuwd wat voor leuke kadootjes wij nog meer voor je hebben in onze collectie? Neem een kijkje bij onze kadotips. Voor elk bedrag hebben wij iets leuks voor je bedacht om aan je moeder, die goede vriendin of je geliefde te geven!

  Online een wenskaart bestellen

  In de Zusss webshop kun je online een wenskaart bestellen. Wel zo leuk om hem zelf nog even te kunnen schrijven. Verras iemand met een dikke kus door de brievenbus. Op zusss.nl vind je Zusss wenskaarten om iemand te feliciteren, een hart onder de riem te steken, te laten weten hoe trots je op haar bent en nog veel mee. Voor elke gelegenheid vind je een mooie wenskaart die je online kunt bestellen. En vind je het handig om een paar ansichtkaarten in huis te hebben voor het geval dat, bestel er dan een paar van elke gelegenheid. Zo grijp je nooit mis in je voorraad wenskaarten en ansichtkaarten.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.