Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

ciao bella

In de nieuwe voorjaarscollectie ga je prachtige kleuren als grijs-blauw, wit, rouge en zand terugzien. Deze kleuren in combinatie met verfijnde materialen als linnen, broderie en wafelstof zorgen ervoor dat jij je voor heel even in Italië waant. Een mooi land dat bewonderingswaardig veel historie heeft. Historie waar zij ontzettend zuinig op zijn geweest, die zij hebben gekoesterd. Zo zie je er overal in het land nog resten van archeologische vondsten, indrukwekkende bouwwerken en sprekende sculpturen. Een onuitputtelijke bron aan inspiratie voor het voorjaar.

Met onze vertaling van inspiratie naar creatie, hopen we je dit voorjaar te mogen verrassen. Mooie tops, jurkjes en zelfs een stoere mom-jeans vind je in onze nieuwe fashion collectie. We zijn super benieuwd of jij hier net zo blij van wordt als wij. Ga je met ons mee op zoek naar nog meer moois om te koesteren? Dan beginnen we vandaag, ciao bella!