Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Regen en zonneschijn in de zusss collectie

Kijk eens naar buiten, tikt de regen op de ramen of schijnt de zon? Hoe dan ook, door het weer laten we ons geluk niet bepalen. Hoewel een zonnetje iedereen laat stralen, houdt een beetje regen jou niet tegen. In de nieuwe najaarscollectie vind je genoeg fijne materialen om je te kleden tegen de kou en de gure wind. 

 Fijne materialen, laaghangende mist en een blos op je wangen

Voordat je de deur uitgaat, grijp je nog even een basic sjaal en een paraplu van de kapstok. Zo, kom maar op, want je bent niet van suiker. Geïnspireerd door najaarstaferelen is het kleurenpalet van deze collectie tot stand gekomen. Laaghangende mist, de blos op je wangen, en naar binnen gaan om op te warmen met een groot stuk chocola erbij. Laten we alle mooie momenten sparen, zodat we niet vergeten om elke dag te vieren. 

 Wat een kou, ik blijf dicht bij jou!

Weer of geen weer, waar je ook naartoe gaat, onze items gaan graag met je mee. En regent het pijpenstelen en zit het je even niet mee? Dan komen de mooiere dagen vanzelf weer. Want na regen komt zonneschijn. Da’s pas fijn!