Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

 Ruige natuur in de zusss collectie

Onstuimige winter, stiekem vinden we het heel gezellig met jou. Tijdens de grauwe dagen is er genoeg om buiten van te genieten. Ja, je leest het goed! Buiten, want naar binnen kunnen we altijd nog. Juist die gure dagen en woeste natuur hebben ons deze collectie geinspireerd. 

 Een winters kleurenpalet

Het kleurenpalet van steen- en ijsgrijs, zwart, brons, roest en bosgroen komen terug in de ruwe rotsen en het bosleven. Samen met de natuurlijke en warme materialen geeft dit de perfecte combinatie. Je lievelingsvest aan, warme sjaal om, gebreide muts op en een lach op je gezicht. Zo, jij bent er klaar voor!

 Meer een binnenmens?

Steek de kaarsen aan, plof op de bank en geniet. Of je nu alleen een boek zit te lezen of een etentje hebt met vrienden... gezelligheid kent geen tijd! Eerlijk, jij vindt de winter toch stiekem ook best fijn? Of het nu een gure of een zachte winter wordt, het komt goed! Geniet van de nieuwe najaarscollectie van Zusss.