Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

kadootjes

Een cadeau voor de feestdagen, voor de jarige of gewoon zomaar een bedankje, dan zit je bij Zusss goed! Wij hebben de leukste cadeau-ideeën alvast voor je op een rij gezet. Vind je het lastig kiezen? Met de Zusss cadeaubon zit je altijd goed.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

223 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  223 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Cadeau voor haar

  Een mooi cadeau shop je bij Zusss. Wij hebben leuke, passende cadeaus voor iedere prijsklasse en ieder moment. Op zoek naar een cadeau voor haar? Wat denk je van mooie sieraden, zoals een armbandje of een hippe ring? Maar ook een fijn verzorgingsproduct doet het altijd goed. Voor elk moment zit er zeker iets voor je bij. Een verjaardagscadeau? Geef een kekke schoudertas! Een afscheidscadeau? Een leuke theemok gevuld met iets lekkers is een goede keuze. Je kunt natuurlijk ook altijd een cadeaupakket maken met verschillende leuke cadeautjes in een mand. Kijk voor leuke mandjes in onze categorie opbergers.

  Cadeau onder de tien euro

  Op zoek naar een leuk cadeau onder de €10,- voor een feestje? Een origineel cadeau voor jouw liefde, je zus, je moeder of een vriendin? Neem dan een kijkje tussen onze kadotips. Voor het gemak zijn ze ook nog op een rijtje gezet voor verschillende bedragen. Zo vind je bij Zusss cadeautjes voor onder de €10,-, verrassingen onder de €25,- en onder de €60,-.

  Soms is het gewoon leuk om een klein cadeautje te geven. Zomaar, voor een verjaardag, als bedankje of als afscheid. Het leuke is, je kunt veel van deze kleinigheidjes zelfs in een envelop versturen. Een winkelwagenmuntje bijvoorbeeld. Ze zien er leuk uit, zijn ontzettend handig en passen zo in een kaart. Maar ook oorbellen of armbandje zijn makkelijk te versturen. Wil je een vriend(in) in de watten leggen? Ga dan voor een van de producten uit de verzorgingslijn. Toch op zoek naar iets anders? De leuke mokken en lepeltjes zijn perfecte cadeautjes voor een echte theeleut. Of is je vriendin gek van interieur? Een poster met eigenwijze quote is ook erg leuk om te geven! Neem snel een kijkje bij onze kadotips onder de tien euro.

  Cadeau onder de vijfentwintig euro

  Voor een wat groter cadeau dat je aan een goede vriendin geeft of aan je moeder om haar in het zonnetje te zetten. De handige toilettas is een mooi cadeautje en nu verkrijgbaar in de nieuwe kleuren metallic en bruin. Je kunt de toilettas eventueel nog vullen met een of meerdere verzorgingsproducten. Op zoek naar iets leuks om je lieffie te geven? De kussenslopen met tekst zijn een echte aanrader. Kies de tekst die jij het leukst vindt! Kijk eens bij onze kadotips onder de vijfentwintig euro.

  Cadeau onder de zestig euro

  Ook luxe cadeaus hebben wij voor je klaarstaan. Een kekke handtas is natuurlijk altijd goed, maar welke kleur kies je? Als je dit lastig vindt ga dan voor een neutrale kleur, zoals zwart. Of ga voor een hippe portemonnee. Je vindt deze sjieke items bij de kadotips onder de zestig euro.

  Pak jouw cadeau leuk in

  Een cadeau is natuurlijk niet af zonder een leuke verpakking. Wij hebben zelfs kant en klare rolletjes cadeaupapier voor je waar je het cadeautje in kunt doen. Zo hoef je niet verder te zoeken naar een leuk cadeaupapiertje maar ziet jouw cadeau voor die verjaardag er wel top uit! Of kies voor een katoenen tasje met de tekst die bij de jarige past. Toch liever aan de slag met cadeaupapier? Bestel dangemakkelijk een rol kadopapier bij jouw bestelling zodat je thuis lekker aan de slag kunt. Nog een kaart erbij? Neem een kijkje bij onze kaartjes.

  Cadeaubon

  Heb je geen passend cadeau kunnen vinden voor je moeder? Of kun je gewoon niet kiezen? Ga dan voor een Zusss cadeaubon. Je kiest zelf het bedrag en je zit altijd goed! Kijk voor onze bonnen in de categorie kadobon.

  De Zusss webshop staat vol met originele cadeaus

  Originele cadeaus om haar te laten weten dat je aan haar denkt, haar te feliciteren of gewoon omdat ze zo’n fijne vriendin voor je is. In de Zusss webshop vind je altijd een cadeau dat bij haar past. Een klein cadeautje met een grappige quote voor jouw lieve vriendin. Een cadeautje met een subtiele tekst om haar te laten weten dat je aan haar denkt. En een groot cadeau om haar te feliciteren, want eens in het jaar goed uitpakken is een feestje! Het leuke is, het maakt niet eens uit wat je kies, want met een cadeautje uit de Zusss webshop zit je altijd goed.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.