Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

moederdag

Moederdag 2025 is zondag 11 mei, dus dat duurt nog even. Met Moederdag vind je bij Zusss elk jaar de leukste cadeaus voor moeder. Tot die tijd vind je genoeg leuks tussen onze andere kadootjes!

Toon meer Toon minder

Moederdag cadeau voor de liefste mama

Een Moederdag cadeau waar je haar echt mee kunt verrassen, die vind je bij Zusss online. Wanneer Moederdag voor de deur staat, ben je natuurlijk op zoek naar een leuk cadeau voor haar. Zondag 11 mei is het Moederdag 2025, dan zetten we alle moeders in het zonnetje. Jouw moeder, bonusmoeder, stiefmoeder, pleegmoeder, schoonmoeder of de moeder van je kinderen, allemaal verdienen ze een dikke knuffel en een leuke verrassing die dag.

Jouw Moederdag cadeau versturen

Wil je jouw Moederdag cadeau laten bezorgen? Hoewel het leuk is om jouw cadeau fysiek aan je moeder te geven, snappen wij dat dit niet altijd mogelijk is. Kies een Moederdag cadeau uit en laat het door Zusss bezorgen in de brievenbus. Zo kun je haar ook op afstand verrassen. 

De Zusss Moederdag bezorgservice

Zorgeloos een Moederdag cadeau versturen doe je met de inpakservice van Zusss. Je hoeft alleen zelf je verrassing voor haar uit te zoeken en dan zorgen wij ervoor dat jouw Moederdag cadeau wordt afgeleverd. Geef in je winkelmandje aan dat je het graag in laat pakken, voeg een persoonlijk kaartje toe, kies het juiste verzendadres en dan verrassen wij haar namens jou. Met gemak een cadeau bezorgen voor Moederdag, dat kan bij Zusss online.

Cadeau ideeën voor mama

Vind je het een uitdaging om een leuk cadeautje voor je moeder uit te kiezen, omdat ze alles al lijkt te hebben? Iedereen wordt blij van een leuk samengesteld kadopakket. Een Moederdag cadeau om gezellig samen koffie te kunnen drinken, of wat dacht je van een pakket waarmee ze haar favoriete recepten kan bakken? Stel zelf een leuk kadopakket voor je moeder samen, of kies een vooraf door ons samengesteld kadopakket uit. Neem een kijkje tussen alle Zusss kadopakketten, er zit vast iets leuks voor de allerliefste mama bij! Wil je nog meer inspiratie? Kijk rustig even rond tussen alle Zusss kadootjes die we voor je klaar hebben gezet. Nog steeds lastig om een cadeau te kiezen? Geef dan een Zusss cadeaubon, zodat ‘de allerliefste’ zelf iets kan uitkiezen waar zij blij van wordt..

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.