Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Senior Content Marketeer

Wij zoeken een Senior Content Marketeer
Locatie: Ridderkerk
38 uur per week

Hey, leuk mens, weet je dat ik jou deze baan wens?

Wij zijn op zoek naar jou!
ZUSSS groeit en ons team groeit gezellig met ons mee! Om ons merk nog beter in de markt te zetten zoeken wij een enthousiaste Senior Content Marketeer. Deze nieuwe collega denkt in mooie beelden en pakkende teksten, kan snel schakelen en speelt altijd in op de actualiteiten in de markt. De Senior Content Marketeer wordt verantwoordelijk voor de gehele content marketing en branding binnen ZUSSS, zowel online als offline. Ben jij deze enthousiaste Senior Content Marketeer? Lees snel verder!

Wat is ZUSSS?
ZUSSS is het merk van de zussen Sietske en Femke, die ruim 10 jaar geleden aan hun ZUSSS avontuur begonnen zijn. ZUSSS is een uniek concept dat alles in huis heeft, van basic kleding tot originele cadeau artikelen en de mooiste woonaccessoires met liefde ontworpen door de zussen. Vol creativiteit en passie voor hun merk, maken zij van iedere collectie weer een feestje! Bij ZUSSS is het motto: blij zijn en blij blijven! Want als je er niet blij van wordt, moet je het ook niet doen!

Wie zijn wij?
Als je bij ZUSSS werkt herken je het ZUSSS DNA; die ruik je, proef je en voel je om je heen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit ZUSSS DNA hebben en ook uitdragen, want met elkaar bouwen we aan ons merk. Bij ZUSSS vinden we het belangrijk dat iedereen die hier werkt, een blij mens is en doet waar hij of zij gelukkig van wordt, want blije en gelukkige mensen krijgen samen heel veel voor elkaar! Wij werken met ruim 30 hardwerkende personen op diverse afdelingen en samen vormen we een bijzonder en hecht team. Bij ZUSSS heerst er een familiegevoel en is er aandacht voor elkaar!

Wie ben jij?
Wij zoeken een creatieve collega met een echte aanpakkersmentaliteit, die niet kan wachten om deel uit te maken van het marketingteam bij ZUSSS en het merk kan invoelen en uitdragen. Zit jij altijd vol met goede ideeën, heb je een commerciële blik, ben jij een sociaal, hartelijk en positief mens, die graag binnen een team maar ook zelfstandig kan werken? Heb jij een HBO diploma in de richting van Marketing en Communicatie en heb jij minimaal 5 tot 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie? Beheers jij de Nederlandse, Engelse en misschien zelfs de Duitse taal perfect? Dan pas jij bij ZUSSS!

Wat ga je doen?
Content Marketing
Binnen ZUSSS ben je verantwoordelijk voor het creëren van alle on -en offline content en ontwikkel en bewaak jij de daarbij behorende contentkalender. Het ZUSSS DNA herken je altijd terug in jouw content! Je bent een vlotte schrijver en weet precies welke teksten en sfeer wanneer gebruikt moeten worden voor de optimale ZUSSS merkbeleving. Dankzij het door jou gekozen beeldmateriaal kan je de producten van ZUSSS bijna voelen, ruiken en proeven. Partijen (mediapartners, goede doelen en sponsering) waar jij namens ZUSSS mee samenwerkt weet je dusdanig te enthousiasmeren dat de ZUSSS merkbeleving altijd herkenbaar blijft in hun media-uitingen. Daarbij heb je oog voor de ‘slow’ impact van printmedia, speel je makkelijk, snel en gretig in op de actualiteiten en ben je in staat formats te ontwikkelen passend bij beeld media.

Branding
Jij bent een echte merkstrateeg en denkt altijd na over de positionering van het merk ZUSSS in de markt en de impact van de campagnes op het merk. Daarom ben jij binnen ZUSSS straks (mede)verantwoordelijk voor het opstellen van het (marketing) communicatieplan, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van (marketing) communicatiecampagnes. Jij bent altijd druk met het vertalen en bewaken van het ZUSSS DNA naar alle media uitingen, zoals acties, events, beurzen, campagnes en content van alle uiteenlopen kanalen.

Projecten
Voor het uitbouwen van de samenwerkingen met de diverse partijen en het uitbouwen van het merk in de markt, wordt bij ZUSSS veel in projecten gewerkt. Ook jij als content marketeer gaat veel projecten coördineren en de planning en deadlines bewaken. Daarom is het heel fijn als je ervaring hebt met het werken in projecten.

Wat bieden we?
Een geweldige werkplek, een gezellig team en een marktconform salaris.

Genoeg over ZUSSS, nu even over JOU!
Heb je dit gelezen en weet je zeker dat wij jou zoeken, dan zouden we het heel leuk vinden om jou beter te leren kennen. Stuur je motivatiebrief, CV en een portfolio (recent werk waar je trots op bent) naar HR@zusss.nl t.a.v. Hanneke Middeldorp (HR Manager) o.v.v. vacature ‘Senior Content Marketeer’.

Graag gaan wij zelf op zoek naar onze nieuwe collega! Daarom wordt acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.