Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

in huis

Gezellige woonaccessoires kunnen van een huis jouw thuis maken. En ben jij meer een binnenmens? Steek de kaarsen aan, plof op de bank en geniet. Of je nu alleen een boek zit te lezen of een etentje hebt met vrienden… gezelligheid kent geen tijd!

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

64 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zusss kussen bonjour madame 45x45cm champagne
kussen bonjour madame 45x45cm champagne
Aanbiedingsprijs 14,98 Normale prijs 29,95 -50 %
kussen je t'aime 35x25cm lila
kussen je t'aime 35x25cm lila
Aanbiedingsprijs 9,98 Normale prijs 19,95 -50 %
Zusss set van 4 manden bamboe
set van 4 manden bamboe
Aanbiedingsprijs 23,99 Normale prijs 79,95 -70 %
Zusss muursticker geluk
muursticker geluk
Aanbiedingsprijs 2,99 Normale prijs 9,95 -70 %
Zusss muursticker je t'aime
muursticker je t'aime
Aanbiedingsprijs 2,99 Normale prijs 9,95 -70 %
Zusss kandelaar rond beton
kandelaar rond beton
7,95
kandelaar zwanenpoot metaal zwart
kandelaar zwanenpoot metaal zwart
Aanbiedingsprijs 5,39 Normale prijs 17,95 -70 %
Zusss kandelaar zwanenpoot metaal wit
kandelaar zwanenpoot metaal wit
Aanbiedingsprijs 5,39 Normale prijs 17,95 -70 %
kandelaar zwanenpoot metaal koper
kandelaar zwanenpoot metaal koper
Aanbiedingsprijs 5,39 Normale prijs 17,95 -70 %
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  64 producten

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Woonaccessoires voor jouw favoriete plekje

  Woonaccessoires die sfeer creeren, daarvoor ben je bij Zusss aan het juiste adres. Maak jouw huis gezellig en persoonlijk door accessoires aan het interieur toe te voegen. Kies je voor accessoires met veel kleur of voeg je graag aardetinten toe? Mix & match verschillende kleuren, stoffen en materialen. Kussens en een plaid voor op de bank, een stylingbord met wat kaarsen en kandelaars op tafel, vrolijke decoratie aan de muur en hippe opbergers en manden om de los slingerende prulletjes in op te bergen. De woonaccessoires van Zusss zijn basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Daar word je toch vrolijk van?

  Kussens inclusief kussenvulling

  Kussens met een leuke tekst passen altijd wel op de bank. Je combineert ze met effen kussens, maar nog leuker is om ze te stijlen met kussens met verschillende structuren. Gevlochten breisel of effen grijs, groot of klein. Zusss staat bekend om haar kussens met eigenwijze quotes. Welke quote past het beste bij jou en je interieur? Kussens van Zusss hebben een blinde ritssluiting. En nog een fijn weetje: onze kussens voor op de bank worden altijd met kussenvulling geleverd, handig!

  Een kandelaar met een bijpassende kaars

  Kaarsen, branden ze bij jou ook altijd? Winter of zomer, kaarsen branden mag, gewoon iedere dag. Het liefst een hele rij, het maakt me zo blij! Tijdens het dineren, ‘s avonds op de bank of gezellig buiten als sfeerverlichting. Steek de kaarsen maar aan en geniet van de gezelligheid. Kaarsen in alle kleuren en maten shop je bij Zusss. Op zoek naar een bijpassende kandelaar? Neem voor deze leuke woonaccessoires een kijkje in categorie kaarsen en kaarsenhouders.

  Wanddecoratie maakt het persoonlijk

  Een letterbak, muursticker of een tegeltje met een leuke tekst... Zoveel mogelijkheden om dat lege muurtje in huis met de mooiste woonaccessoires op te fleuren. Kies wanddecoratie met een eigenwijze tekst die bij jou past, dat is toch altijd goed! Wanddecoratie van Zusss tovert een lach op je gezicht en het gezicht van je gasten. Stel jouw unieke interieur samen en geef jouw huis karakter. Op zoek naar woonaccessoires voor aan de muur? Neem dan eens een kijkje in de categorie wanddecoratie.

  Gestructureerd met opbergmanden

  Stoere manden met print of van bamboe, deze woonaccessoires staan onwijs mooi in ieder interieur. Je kunt er al je spullen in kwijt, zooo handig! De mandjes zijn ideaal om plantjes in te zetten, met make-up spulletjes te vullen of om op kantoor te gebruiken als pennenmandje. Mandjes heb je nooit genoeg en je kunt ze overal in huis gebruiken. Opruimen was nog nooit zo leuk! Dit voorjaar zijn er mooie basiskleuren in de collectie opgenomen. Kies jij voor de stoergevlochten manden of ga je voor het potje van metaal? Krijg je spontaal zin om op te ruimen? Kies dan jouw nieuwe opbergers uit de categorie opbergers & manden.

  Online Zusss woonaccessoires kopen

  Bij Zusss kun je woonaccessoires om blij van te worden online kopen. Ga jij aan de slag met het stylen van je woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in huis? In de Zusss webshop vind je mooie kussens, kaarsenhouders, geurkaarsen, opbergmanden en nog meer woonaccessoires om het thuis gezellig te maken. Kijk lekker even rond in de Zusss webshop en laat je verrassen door de stoere materialen, de fijne kleuren en de eigenwijze verrassingen voor in jouw interieur. Houd bij het online kopen van je favoriete items, de kamer die jij wilt stylen in gedachten. Kleed hem aan zoals jij dat wil, met een knipoog en eigenwijze twist van Zusss.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.