Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

in huis

Meer een binnenmens? Steek de kaarsen aan, plof op de bank en geniet. Of je nu alleen een boek zit te lezen of een etentje hebt met vrienden… gezelligheid kent geen tijd! Eerlijk, jij vindt de winter toch stiekem ook best fijn?

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

242 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

242 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Woonaccessoires voor jouw favoriete plekje

Mooie woonaccessoires om jouw huis helemaal naar jouw smaak aan te kleden, vind je bij Zusss. Jouw huis maak je gezellig en persoonlijk door accessoires toe te voegen waar jij van houdt. Wat je nu in veel interieurs terugziet komen is de eclectische stijl. De wat? Eclectisch; een fris, gezellig stijltje waarin eigenlijk veel mag! Mix & match verschillende kleuren, stoffen, materialen. Een combinatie van verschillende accessoires, in verschillende kleuren. Dit zijn naast gekochte, ook verzamelde items. Zoals dat ene potje van die Franse rommelmarkt, natuurvondsten, een bordje dat je van je oma kreeg, het mag allemaal. Het is natuurlijk het leukste als ieder item je ergens aan doet herinneren, maar je moet ergens beginnen. Kortom, combineer retro met nieuw en maak jouw interieur persoonlijk.

Kaarsen en een bijpassende kandelaar

Heb je de tafel gezellig gedekt of plof je op de bank na een lange dag? Dan kan het relaxen beginnen! Steek de kaarsen aan en geniet van de gezelligheid. Bij Zusss vind je kaarsen voor op tafel, op de kast of om een mooi tafereeltje mee te maken. Ook een bijpassende kandelaar vind je in de categorie kaarsen & houders. We hebben weer een heleboel nieuwe kandelaars in de collectie. Zo is de kandelaar met oor nieuw in het zwart, grijs of brons, maar ook de kandelaar pilaar, het kleine kandelaartje en de kandelaar vos. Voor welke variant ga jij? Zo kun je nog langer genieten van de kaarsen die branden. Ook onze kaarsjes zijn er weer in nieuwe kleuren, zoals zwart, roest, lichtgrijs, groen en muskaat.

Wanddecoratie voor die ene lege muur boven de bank

De lege muur boven de bank is met de wanddecoratie van Zusss verleden tijd. Kleed het stijlvol aan met een wandrek of wandplank waarop je verschillende leuke spulletjes kunt zetten. Een houten fotolijst bijvoorbeeld, een decoratief tegeltje, geurkaars of droogbloemen in glas. Nog meer inspiratie kun je opdoen in de categorie wanddecoratie.

Opbergmand van leer

Met een opbergmand ruim je losslingerende spulletjes in mum van tijd op. Dit maakt een opbergmand niet alleen praktisch, maar ze zijn ook nog eens een harstikke mooie aankleding van je interieur. In de nieuwe Zusss collectie vind je manden van PU leder in diverse kleuren, zoals snake groen, kleigrijs en leopard Mooie manden en schalen vind je ook in de categorie opbergers.

Spiegel aan de wand

Spiegels op verschillende plekken aan de muur zijn helemaal de trend van nu. Je ziet ze tegenwoordig overal in huis hangen in verschillende formaten en vormen. Bij Zusss shop je een ronde spiegel, vierkante spiegel en zelfs een ovale spiegel. Bekijk alle spiegels in de categorie spiegels.

Wat past in jouw interieur?

In de Zusss collectie zie je veel metalen accessoires met als natuurlijke tegenhanger, materialen als hout en beton. Neem snel een kijkje en vindt de materialen en kleuren die het beste in jouw interieur passen. Doe nog meer inspiratie op in de categorie overige woonaccessoires.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs