Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

in huis

Gezellige woonaccessoires kunnen van een huis jouw thuis maken. Zachte kussens en gezellige kaarsen. Steek de kaarsen lekker aan, plof op de bank en geniet!

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

224 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  224 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Woonaccessoires voor jouw favoriete plekje

  Woonaccessoires die sfeer creëren, daarvoor ben je bij Zusss aan het juiste adres. Maak jouw huis gezellig en persoonlijk door accessoires aan het interieur toe te voegen. Kies jij voor accessoires met veel kleur of voeg je graag aardetinten toe? Mix & match verschillende kleuren, stoffen en materialen. Kussens en een plaid voor op de bank, een stylingbord met wat kaarsen en kandelaars op tafel, vrolijke decoratie aan de muur en fijne manden om de los slingerende prulletjes in op te bergen. De woonaccessoires van Zusss zijn basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Daar word je toch vrolijk van?

  Kussens inclusief kussenvulling

  Kussens met een leuke tekst passen altijd wel op de bank. Je combineert ze met effen kussens, maar nog leuker is om ze te stijlen met kussens met verschillende structuren. Geborduurde kussens met grafische patronen, stoere kussens met franjes en kwasten of basic kussens met teksten. Zusss staat bekend om haar kussens met eigenwijze quotes. Welke quote past het beste bij jou en je interieur? Kies je favoriete Zusss kussens om jouw bank te stijlen. En nog een fijn weetje: onze kussens voor op de bank worden altijd met kussenvulling geleverd, handig!

  Een kandelaar met een bijpassende kaars

  Kaarsen, branden ze bij jou ook altijd? Zomer of winter, kaarsen branden mag, gewoon iedere dag. Het liefst een hele rij, het maakt me zo blij! Tijdens het dineren, ‘s avonds op de bank of gezellig buiten als sfeerverlichting. Steek de kaarsen maar aan en geniet van de gezelligheid. Kaarsen in alle kleuren en maten shop je bij Zusss. Ook hebben we genoeg keuze uit bijpassende kaarsenhouders.

  Online Zusss woonaccessoires kopen

  Bij Zusss kun je woonaccessoires om blij van te worden online kopen. Ga jij aan de slag met het stylen van je woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in huis? In de Zusss webshop vind je mooie kussens, kaarsenhouders, geurkaarsen, opbergmanden en nog meer woonaccessoires om het thuis gezellig te maken. Kijk lekker even rond in de Zusss webshop en laat je verrassen door de stoere materialen, de fijne kleuren en de eigenwijze verrassingen voor in jouw interieur. Houd bij het online kopen van je favoriete items, de kamer die jij wilt stylen in gedachten. Kleed hem aan zoals jij dat wil, met een knipoog en eigenwijze twist van Zusss.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.