Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

kleding

Met de dames kleding van Zusss geef je jouw dag een gouden randje. Van prachtige tops en fijne vesten, tot zwierige rokken en mooie blazerjassen. Alles voor een geweldige outfit waar jij direct kriebels van zult krijgen. Wat is jouw favoriete outfit?

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

131 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zusss lange linnen doorknoop jurk roze
lange linnen doorknoop jurk roze
Vanaf 107,95
top met broderie koraalrood
top met broderie koraalrood
Vanaf 44,95
linnen broek koraalrood
linnen broek koraalrood
Vanaf 89,95
gilet ornament print cacaobruin/zand
-50%
gilet ornament print cacaobruin/zand
Vanaf 34,98 Normale prijs 69,95 -50%
trendy mom jeans donkerblauw
-50%
trendy mom jeans donkerblauw
Vanaf 39,98 Normale prijs 79,95 -50%
lange rok blauw
lange rok blauw
Vanaf 79,95
limited jurk met bloemenprint zwart
-50%
limited jurk met bloemenprint zwart
Vanaf 44,98 Normale prijs 89,95 -50%
linnen broek grijsbruin
linnen broek grijsbruin
Vanaf 89,95
linnen jurk grijsbruin
linnen jurk grijsbruin
Vanaf 89,95
basic jurk met strikdetail leem
-50%
basic jurk met strikdetail leem
Vanaf 39,98 Normale prijs 79,95 -50%
maxi jurk antracietgrijs
-50%
maxi jurk antracietgrijs
Vanaf 54,98 Normale prijs 109,95 -50%
blouse ornament print cacaobruin/zand
-50%
blouse ornament print cacaobruin/zand
Vanaf 29,98 Normale prijs 59,95 -50%
jurk met borduursels zwart/koraalroze
-50%
jurk met borduursels zwart/koraalroze
Vanaf 49,98 Normale prijs 99,95 -50%
maxi jurk met ikat print zand/roodbruin
-50%
maxi jurk met ikat print zand/roodbruin
Vanaf 49,98 Normale prijs 99,95 -50%
jurk met pofmouw leem
-50%
jurk met pofmouw leem
Vanaf 44,98 Normale prijs 89,95 -50%
jurk met borduursels zand/saliegroen
-50%
jurk met borduursels zand/saliegroen
Vanaf 49,98 Normale prijs 99,95 -50%
lange strokenrok met ikat print zand/roodbruin
-50%
lange strokenrok met ikat print zand/roodbruin
Vanaf 34,98 Normale prijs 69,95 -50%
flared jeans middenblauw
flared jeans middenblauw
Vanaf 79,95
t-shirt met v-hals koraalroze
-50%
t-shirt met v-hals koraalroze
Vanaf 19,98 Normale prijs 39,95 -50%
blouse met korte mouw saliegroen
-50%
blouse met korte mouw saliegroen
Vanaf 29,98 Normale prijs 59,95 -50%
blouse met ikat print zand/roodbruin
-50%
blouse met ikat print zand/roodbruin
Vanaf 34,98 Normale prijs 69,95 -50%
oversized blouse met streep saliegroen/ecru
-50%
oversized blouse met streep saliegroen/ecru
Vanaf 34,98 Normale prijs 69,95 -50%
top met pofmouw leem
top met pofmouw leem
Vanaf 49,95
blouse met borduursels zwart/koraalroze
-50%
blouse met borduursels zwart/koraalroze
Vanaf 39,98 Normale prijs 79,95 -50%
top met pofmouw zand
top met pofmouw zand
Vanaf 49,95
blouse met borduursels zand/saliegroen
-50%
blouse met borduursels zand/saliegroen
Vanaf 39,98 Normale prijs 79,95 -50%
streep shirt zand / off black
-50%
streep shirt zand / off black
Vanaf 24,98 Normale prijs 49,95 -50%
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  131 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Dames kleding van Zusss

  Bij Zusss vind je dames kleding waar je blij van wordt. En zeg nou zelf, een glimlach op je snoet staat toch iedereen goed! In de Zusss kledingcollectie zie je de kleuren saliegroen, leem en zand terug. Een zacht kleurenpalet als basis voor een altijd-goed-outfit. En ben jij klaar om te sprankelen? Ga dan binnen de Zusss kledingcollectie voor de zoete toevoeging van koraalroze. Een verrassende kleur die je terug ziet in effen items, maar ook in een bijzondere, met de hand ontworpen print.

  De ikat print van Zusss designer Loes

  Heb jij de mooie IKAT print al gespot? Onze Zusss collega Loes heeft deze print met de hand ontworpen. Ze is begonnen met het schilderen van de print, waarna ze deze volledig heeft gedigitaliseerd om de print te kunnen verwerken in de Zusss collectie. Vervolgens is deze print gebruikt op meerdere kledingitems en Zusss tassen. In de basis is de print roodbruin met zand. Ook is er een vleugje koraalroze in verwerkt, wat weer lekker matcht met de koraalroze kledingitems. Benieuwd hoe deze print tot stand is gekomen? Bekijk dan de video op ons Zusss YouTube-kanaal.   

  Mooie Zusss jurken en rokken

  Straal in een mooie Zusss jurk of rok! Ben jij op zoek naar een jurk die overal bij past? Ga dan voor de jurk met pofmouw in een mooie leemkleur. Een soepelvallende jurk met een v-hals en een lichte crinkle stof. Een paar mooie boots eronder en je bent klaar om te gaan. Voor een geklede look pak je de maxi jurk met ikat print. Met een slipper eronder heb je een alledaagse look, en met stijlvolle boots eronder ga je op chique. Ook bevat de Zusss kledingcollectie mooie lange rokken in frisse kleuren. Combineer deze leuke rokken met de bijpassende Zusss tops in dezelfde kleur en je hebt een complete outfit om in te stralen.

  Mix 'n match met Zusss dames kleding

  Of je nu voor comfi of chique gaat, bij Zusss kun je naar hartenlust mixen en matchen met de kledingcollectie. Het kleurenpalet laat zich zo makkelijk combineren, dat je eigenlijk nooit verkeerd kan zitten met het samenstellen van je outfit. Zo passen de koraalroze kledingitems perfect bij de mooie ikat print, en zijn aardetinten als zand en leem heel mooi te combineren met saliegroen en wit. Wat wordt jouw perfect match?

  De Zusss broek als basis voor jouw outfit

  Een broek waar jij je fijn in voelt vind je bij Zusss. Een goede broek is namelijk de perfecte basis voor iedere outfit, maar soms mogen ze ook best iets meer zijn dan dat. Zo is de broek met ikat print een echte eyecatcher, die je voor een verbluffende look combineert met de bijpassende top. Zo heb je ineens de look van een jumpsuit! Of ga voor een witte of blauwe jeans met flared pijp. Helemaal van nu, en bijkomend voordeel: maakt je optisch ook nog wat langer. Ga aan de slag met combineren en begin met een goede Zusss broek als basis.

  Accessoires om je Zusss outfit mee af te maken

  Accessoires kunnen zoveel toevoegen aan je nieuwe outfit! Want zonder sjaal is je nekkie zo kaal. Een sjaal is comfortabel en extra leuk om je outfit mee af te maken. De accessoires zijn gemaakt van fijne breisels, in het kleurenpalet van de Zusss dames kleding. Zo kun je direct aan de slag met het samenstellen van je favoriete outfit. Daarnaast zorg jij dat je lekker warm blijft wanneer het buiten wat frisser is. Stijl jouw outfit met een leuke Zusss sjaal of mooie Zusss sieraden.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.