Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

kleding

Laat de winter maar komen! Het veranderen van het weer is een goed excuus om nieuwe items voor je kledingkast te shoppen. Als je goed aangekleed bent kun je heel de wereld aan. Dus hop, verwen jezelf met een winteroutfit waar jij je lekker in voelt.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

60 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zusss fijn blousejurkje travel zwart
fijn blousejurkje travel zwart
Vanaf 69,95
Zusss lange gebreide jurk antracietgrijs
lange gebreide jurk antracietgrijs
Vanaf 64,95
lange gebreide jurk grijs-groen
lange gebreide jurk grijs-groen
Vanaf 64,95
Zusss lievelingsvest muskaat
lievelingsvest muskaat
Vanaf 89,95
Zusss lievelingsvest zwart
lievelingsvest zwart
Vanaf 89,95
Zusss lievelingsvest ecru
lievelingsvest ecru
Vanaf 89,95
warme wollige jas grijs-groen uitverkocht
warme wollige jas grijs-groen
Vanaf 129,95
Niet op voorraad
warme wollige jas steengrijs
warme wollige jas steengrijs
Vanaf 129,95
warme wollige jas grijs
warme wollige jas grijs
Vanaf 129,95
Zusss vlotte legging antracietgrijs
vlotte legging antracietgrijs
Vanaf 29,95
Zusss gladde legging zwart
gladde legging zwart
Vanaf 29,95
gebreide muts ijsgrijs
gebreide muts ijsgrijs
17,95
Zusss hip frivool jurkje grijs-groen
hip frivool jurkje grijs-groen
Vanaf 59,95
Zusss hip frivool jurkje roest
hip frivool jurkje roest
Vanaf 59,95
Zusss hip frivool jurkje zwart
hip frivool jurkje zwart
Vanaf 59,95
Zusss hippe frivole broek grijs-groen
hippe frivole broek grijs-groen
Vanaf 59,95
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  60 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

   

  Een nieuwe kledingoutfit van Zusss

  Het einde van de zomer komt in zicht, tijd om nieuwe kleding en schoenen aan te schaffen voor dit najaar! Heb je al iets in gedachten? Wij hebben deze nieuwe collectie items in de mooie kleuren steen- en ijsgrijs, zwart, brons, roest en bosgroen voor je. Een kleurenpalet met tinten uit de ruige natuur! Met de basics van Zusss stel je jouw garderobe samen. Je kunt veel met elkaar combineren, fijn en makkelijk!

  Jurken en rokken

  Welk model jurk past bij jou? Van lang naar kort in veel verschillende kleuren, je shopt ze in de nieuwe najaarscollectie. Het blousejurkje kun je zowel nonchalant als sjiek dragen, door de band in de taille kleed deze jurk heel mooi af. Leuk te stylen met zowel sneakers als stoere laarzen. Het leuke travel jurkje is ook ontzettend fijn. Dit jurkje is goed voor elke gelegenheid en zit ook altijd goed, je kunt hem elke dag wel dragen! De lange jurken zien we ook dit najaar weer terug. De lange gebreide jurk is echt een van onze favorieten. Stoer, elegant, maar o-zo comfortabel door de heerlijk zachte stof. Een lang vest of jas maakt jouw outfit met deze lange gebreide jurk helemaal af. Natuurlijk vind je bij Zusss ook bijpassende leggings en onderjurkjesNeem maar eens een kijkje in de categorie jurken en rokken.

  Stoer en eigenwijs

  De nieuwe najaarscollectie van Zusss bestaat uit herkenbare kleuren en fijne materialen, maar de items zijn toch nét even iets anders. Lekker eigenwijs met een knipoog, maar wel heel makkelijk te combineren en heerlijk comfortabel. Wat zal je stralen in de nieuwe Zusss kleding en schoenen collectie! Neem een kijk je in de categorie vesten en jassen om jouw outfit helemaal af te maken met een lekker lang vest of warme wollige jas.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.