Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

kleding

Fijne kleding van Zusss in warme kleurtinten. Een sjieke maar comfortabele outfit, dat wil toch iedereen?

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

113 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zusss riem met gesp hazelnootbruin
riem met gesp hazelnootbruin
Vanaf 29,95
riem met gesp zwart
riem met gesp zwart
Vanaf 29,95
Zusss gebreide polotop zand
-50%
gebreide polotop zand
Vanaf 35,00 Normale prijs 69,95 -50%
Zusss blouse met geborduurde details wit
-67%
blouse met geborduurde details wit
Vanaf 20,00 Normale prijs 59,95 -67%
Zusss linnen t-shirt boothals wit
-50%
linnen t-shirt boothals wit
Vanaf 20,00 Normale prijs 39,95 -50%
Zusss overslag rok tegelmotief lichbruin
-50%
overslag rok tegelmotief lichbruin
Vanaf 30,00 Normale prijs 59,95 -50%
Zusss kaftan jurk linnenlook lichtbruin
-67%
kaftan jurk linnenlook lichtbruin
Vanaf 30,00 Normale prijs 89,95 -67%
Zusss jurk met geborduurde details zand
-65%
jurk met geborduurde details zand
Vanaf 35,00 Normale prijs 99,95 -65%
Zusss linnen blazer lichtbruin
-70%
linnen blazer lichtbruin
Vanaf 30,00 Normale prijs 119,95 -75%
Zusss gestreept t-shirt met ronde hals wit/zwart
-50%
gestreept t-shirt met ronde hals wit/zwart
Vanaf 15,00 Normale prijs 39,95 -62%
Zusss t-shirt met ronde hals wit
t-shirt met ronde hals wit
Vanaf 39,95
Zusss trendy mom jeans midden blauw
trendy mom jeans midden blauw
Vanaf 79,95
Zusss rok met print zand/kobaltblauw
-79%
rok met print zand/kobaltblauw
Vanaf 15,00 Normale prijs 69,95 -79%
Zusss maxi jurk met print zand/kobaltblauw
-60%
maxi jurk met print zand/kobaltblauw
Vanaf 40,00 Normale prijs 99,95 -60%
Zusss wikkeljurk zand
-72%
wikkeljurk zand
Vanaf 25,00 Normale prijs 89,95 -72%
Zusss wikkeljurk lichtbruin
-72%
wikkeljurk lichtbruin
Vanaf 25,00 Normale prijs 89,95 -72%
Zusss blousejurk zwart
-61%
blousejurk zwart
Vanaf 35,00 Normale prijs 89,95 -61%
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  113 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Dames kleding van Zusss

  De leukste kleding om het nieuwe seizoen in te gaan vind je bij Zusss. Heb jij de nieuwe collectie al gespot? In deze Zusss collectie zie je de kleuren donkerblauw, chocoladebruin, zand en het stijlvolle bruinrood terug. De perfecte kleuren voor jouw nieuwe Zusss outfit. Een kleurenpalet met tinten die je doen denken aan warmte en gezelligheid. Met de mooie items van Zusss stel je jouw najaarsgarderobe samen. Met de kleding van Zusss kun je moeiteloos mixen en matchen. Dat is fijn!

  Mooie Zusss jurken en rokken

  Zusss jurken en rokken zijn om in te stralen! Je vindt ze online op zusss.nl. Van lang naar kort in veel verschillende kleuren en printjes, je vindt ze in de nieuwe Zusss collectie. Ben jij op zoek naar een jurk die overal bij past? Ga dan voor de Zusss overhemd jurk. Een fijn model gemaakt van viscose en polyamide. De jurk valt soepel door de mooie gedetailleerde fit door het ceintuur in de taille. Voor een meer comfy look kies je voor de Zusss gebreide jurk met V-hals. Met stoere boots eronder ben je zo klaar om de deur uit te gaan! Fijne printjes en warme kleuren zie je veel terug in de nieuwe Zusss collectie. Weer of geen weer, met jouw nieuwe Zusss outfit kom je altijd tiptop voor de dag. Werk met laagjes en draag een fijn Zusss vestje over wanneer het fris is. Neem maar eens een kijkje tussen al het leuks in de categorie jurken & rokken.

  Zusss combinaties

  In de nieuwe Zusss collectie vind je genoeg leuke items die je met elkaar kunt combineren. Neem bijvoorbeeld het zandkleurige korte vestje met kabels en de chocoladebruine wikkeljurk met print. Deze sjieke combinatie maak je af met een stoere laars eronder. Comfortabel en chique. Beide items vallen natuurlijk op genoeg andere manieren te combineren. Het vestje past bijvoorbeeld op een jeans of rok. Ga opzoek naar een combinatie die bij jou past!

  Fijne Zusss vesten

  Ook dit seizoen is een Zusss vestje onmisbaar in jouw kledingkast! Want er is werkelijk bij iedere outfit een passend vestje. Style jouw kledingset af met de mooiste accessoires van Zusss, zoals een gebreide haarband. Ga in de categorie Zusss vesten opzoek naar het Zusss vest dat bij jou past!

  Stoere Zusss jeans

  Broeken waar jij je fijn in voelt vind je bij Zusss. Broeken gebruik je het liefst als de perfecte basic in je outfit, maar ze mogen ook best meer zijn dan dat.  Ook in deze Zusss collectie zijn de mom jeans vertegenwoordigd! Stoere denim broeken in verschillende kleuren en een relaxte fit. Erg leuk te combineren of je nu gaat voor een relaxte weekendlook met een paar sneakers en een sweater, of voor een sjieke look met een mooie blouse. Combineer de mom jeans van Zusss bijvoorbeeld met de blouse met wijde mouwen en een mooie print! Ga aan de slag met combineren en begin bij de juiste basis in de categorie broeken & leggings.

  Accessoires om je outfit mee af te maken

  Accessoires kunnen zoveel toevoegen aan je nieuwe outfit! Want zonder sjaal is je nekkie zo kaal. Een sjaal is comfortabel en extra leuk om je outfit mee af te maken. De accessoires zijn gemaakt van fijne breisels, in het kleurenpalet van de nieuwste collectie. Zo kun je direct aan de slag met het samenstellen van je favoriete outfit. Daarnaast zorg jij dat je lekker warm blijft wanneer het buiten wat frisser is. Stijl jouw outfit af in de categorie sjaals & accessoires.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.