Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

kleding

Kleding om in te stralen. Laat het nieuwe seizoen maar komen! Het veranderen van het weer is een goed excuus om nieuwe items voor je kledingkast te shoppen. Dus hop, verwen jezelf met een outfit waar jij je lekker in voelt.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

90 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
basic t-shirt met ronde hals lots of love wit
basic t-shirt met ronde hals lots of love wit
Vanaf 20,97 Normale prijs 29,95 -30 %
fijne sweater off-black
fijne sweater off-black
Vanaf 41,97 Normale prijs 59,95 -30 %
fijne broek off-black
fijne broek off-black
Vanaf 45,47 Normale prijs 64,95 -30 %
basic coltrui grijs
basic coltrui grijs
Vanaf 24,47 Normale prijs 34,95 -30 %
rok met ruffle bloemenprint
rok met ruffle bloemenprint
Vanaf 41,97 Normale prijs 59,95 -30 %
rok met ruffle bladprint
rok met ruffle bladprint
Vanaf 41,97 Normale prijs 59,95 -30 %
blousejurk wit
blousejurk wit
Vanaf 55,97 Normale prijs 79,95 -30 %
simpel lang vest crème
simpel lang vest crème
Vanaf 55,97 Normale prijs 79,95 -30 %
tregging leer taupe
tregging leer taupe
Vanaf 34,97 Normale prijs 49,95 -30 %
tregging leer zwart
tregging leer zwart
Vanaf 34,97 Normale prijs 49,95 -30 %
trendy mom jeans off white
trendy mom jeans off white
Vanaf 69,95
kort jasje ruit
kort jasje ruit
Vanaf 62,97 Normale prijs 89,95 -30 %
wollige trenchcoat crème
wollige trenchcoat crème
Vanaf 104,97 Normale prijs 149,95 -30 %
wollige trenchcoat met ruit zwart
wollige trenchcoat met ruit zwart
Vanaf 104,97 Normale prijs 149,95 -30 %
basic jurk met schoudervulling grafietgrijs
basic jurk met schoudervulling grafietgrijs
Vanaf 17,99 Normale prijs 59,95 -70 %
basic jurk met schoudervulling zand
basic jurk met schoudervulling zand
Vanaf 17,99 Normale prijs 59,95 -70 %
korte strokenjurk zwart
korte strokenjurk zwart
Vanaf 15,95 Normale prijs 79,95 -80 %
korte strokenjurk met print kaki
korte strokenjurk met print kaki
Vanaf 15,95 Normale prijs 79,95 -80 %
korte strokenjurk off white
korte strokenjurk off white
Vanaf 15,95 Normale prijs 79,95 -80 %
lange gesmokte jurk zwart
lange gesmokte jurk zwart
Vanaf 17,99 Normale prijs 59,95 -70 %
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  90 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Dames kleding van Zusss

  De leukste Zusss kleding om het nieuwe seizoen goed mee te beginnen vind je op zusss.nl. Heb jij de nieuwe collectie al gespot? Deze collectie zie je de kleuren wit, groen, crème en de stijlvolle kleur lila terug in jouw nieuwe Zusss outfit. Een kleurenpalet met tinten die je doen denken aan het stadsleven, de ideale combinatie tussen stijlvol en warm. Met de basics van Zusss stel je jouw garderobe samen. Heb je al gezien hoe goed de items met elkaar te combineren zijn? Dat is fijn!

  Mooie Zusss jurken en rokken

  Zusss jurken en rokken om in te stralen vind je online op zusss.nl. Van lang naar kort in veel verschillende kleuren en printjes, je shopt ze in de nieuwe Zusss collectie. Ben jij op zoek naar jurken die overal bij passen? Ga dan voor de Zusss gebreide jurk met col in het taupe of zwart. Een fijn model gemaakt van polyeste, acryl, wol en elastaan. Het jurkje krijgt een extra kwalitatieve uitstraling door de wollen look. Of ga voor een opvallendere look en kies voor een hippe Zusss rok in bladprint of bloemenprint. Effen t-shirt erop, een stel stoere sneakers eronder en je bent zo klaar om de deur uit te gaan! Voor de wat koudere dagen combineer je hem met het Zuss vestje met knopen. Deze vrolijke bloemenprint print zie je vaker terug in de nieuwe Zusss collectie. Weer of geen weer, jouw nieuwe Zusss outfit stel je op jouw manier samen. Werk met laagjes en draag er een Zusss vestje over wanneer het fris is. Neem maar eens een kijkje tussen al het leuks in de categorie jurken & rokken.

  Eigenwijs Zusss pak

  In de nieuwe Zusss collectie vind je weer twee hele leuke items die je precies zo met elkaar kunt combineren, dat het net een jumpsuit of boilersuit lijkt. Het pak bestaat uit een gebreide spencer en een gebreide broek. Stoer en eigenwijs met uitlopende broekspijpen. Het leuke aan dit pak is, dat je de items ook los kunt combineren om een aparte outfit mee samen te stellen. Heb je de eigenwijze details al gezien? De spencer heeft wat bredere schouders, zodat deze een beetje in een puntje uitlopen, een hoog gesloten hals en een klein splitje aan de zijkanten van de top. Voor de boilersuit look combineer je de spencer met de Zusss gebreide broek. Stel nu jouw eigen kledingset samen!

  Fijne Zusss vesten

  Onmisbaar in jouw kledingkast dit seizoen, is een basic Zusss vestje. Want in de basiskleuren crème, taupe en zwart passen deze vesten werkelijk bij elke outfit. Het vestje heeft een subtiele pof in de mouwen en is lang of kort. Draag jij laagjes dit seizoen? Dan pas dit basic vestje zeker weten bij de rest van jouw Zusss outfit. Style jouw kledingset af met de mooiste accessoires van Zusss, zoals een warme sjaal met franjes. Kijk voor je nieuwe lange vest of mooie basic vestjes in de categorie Zusss vesten.

  Stoere Zusss jeans

  Broeken waar jij je fijn in voelt vind je bij Zusss. Broeken gebruik je het liefst als de perfecte basic in je outfit, maar ze mogen ook best meer zijn dan dat. Nieuw in de Zusss collectie zijn de mom jeans! Stoere denim broeken in de kleuren off-black of wit met een relaxte fit. Helemaal leuk om te combineren met een frisse witte blouse, een mooie riem en een paar laarsjes. Op zoek naar broeken die comfortabel zitten en een geklede uitstraling hebben, dan is de fijne broek of de gebreide broek iets voor jou. Ook de Zusss leggings hebben een vlotte uitstraling en zitten als gegoten. Combineer de broeken met de bijpassende top. Draag boven de leggings een hippe jurk. Ga aan de slag met combineren en begin bij de juiste basis in de categorie broeken & leggings.

  Accessoires om je outfit mee af te maken

  Accessoires kunnen zoveel toevoegen aan je nieuwe outfit. Want zonder sjaal is je nekkie zo kaal. Een sjaal is comfortabel en extra leuk om je outfit mee af te maken. De sjaals zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal, in het kleurenpalet van de nieuwe collectie. Zo kun je direct aan de slag met het samenstellen van je favoriete outfit. En met een riem om je middel of in je taille leg jij het accent op de plekken waar jij trots op bent. Vergeet dit najaar jouw paraplu niet mee te nemen. met de invouwbare modellen ben jij altijd voorbereid op regen. Stijl jouw outfit af in de categorie sjaals & accessoires.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.