Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

kleding

Kleding om in te stralen. Laat het nieuwe seizoen maar komen! Het veranderen van het weer is een goed excuus om nieuwe items voor je kledingkast te shoppen. Dus hop, verwen jezelf met een outfit waar jij je lekker in voelt.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

68 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
zachte t-shirtjurk rouge
zachte t-shirtjurk rouge
Vanaf 69,95
stoere biker zwart
stoere biker zwart
Vanaf 119,95
nonchalant singlet zand
nonchalant singlet zand
Vanaf 24,95
nonchalant singlet rouge
nonchalant singlet rouge
Vanaf 24,95
nonchalant singlet wit
nonchalant singlet wit
Vanaf 24,95
nonchalant singlet grafietgrijs
nonchalant singlet grafietgrijs
Vanaf 24,95
basic vestje grijs-blauw
basic vestje grijs-blauw
Vanaf 49,95
basic vestje lichtgrijs melee
basic vestje lichtgrijs melee
Vanaf 49,95
basic vestje grafietgrijs
basic vestje grafietgrijs
Vanaf 49,95
broek met zakken zand
broek met zakken zand
Vanaf 69,95
broek met zakken grafietgrijs
broek met zakken grafietgrijs
Vanaf 69,95
fijne sjaal met bladprint
fijne sjaal met bladprint
29,95
Zusss sjaal met safaripint zand
sjaal met safaripint zand
29,95
rompertje mag ik met je kroelen
rompertje mag ik met je kroelen
Vanaf 19,95
rompertje hartje
rompertje hartje
Vanaf 19,95
rompertje met jou is alles leuker
rompertje met jou is alles leuker
Vanaf 19,95
rompertje klein dotje
rompertje klein dotje
Vanaf 19,95
blouse jurk met print poederroze
blouse jurk met print poederroze
Vanaf 23,99 Normale prijs 79,95 -70 %
blouse jurk met print grafiet
blouse jurk met print grafiet
Vanaf 23,99 Normale prijs 79,95 -70 %
hippe jurk grafietgrijs
hippe jurk grafietgrijs
Vanaf 26,99 Normale prijs 89,95 -70 %
leuke lange jurk met print lila
leuke lange jurk met print lila
Vanaf 26,99 Normale prijs 89,95 -70 %
leuke lange jurk zwart
leuke lange jurk zwart
Vanaf 26,99 Normale prijs 89,95 -70 %
fijne top travel zwart
fijne top travel zwart
Vanaf 23,97 Normale prijs 39,95 -40 %
fijne top travel antracietgrijs
fijne top travel antracietgrijs
Vanaf 23,97 Normale prijs 39,95 -40 %
stoere overslagrok zwart
stoere overslagrok zwart
Vanaf 20,99 Normale prijs 69,95 -70 %
tof basic t-shirt streep zwart/zand uitverkocht
tof basic t-shirt streep zwart/zand
Vanaf 8,99 Normale prijs 29,95 -70 %
Niet op voorraad
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  68 producten

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Dames kleding van Zusss

  De leukste Zusss kleding om het nieuwe seizoen goed mee te beginnen vind je op zusss.nl. Heb jij de nieuwe collectie al gespot? Deze collectie zie je de kleuren wit, zand, rouge en de stijlvolle kleur grijs-blauw terug in jouw nieuwe Zusss outfit. Een kleurenpalet met tinten die je doen denken aan het Italiaanse zonnetje, de ideale combinatie tussen stijlvol en zacht. Met de basics van Zusss stel je jouw garderobe samen. Heb je al gezien hoe goed de items met elkaar te combineren zijn? Dat is fijn!

  Mooie Zusss jurken en rokken

  Zusss jurken en rokken om in te stralen vind je online op zusss.nl. Van lang naar kort in veel verschillende kleuren en printjes, je shopt ze in de nieuwe Zusss collectie. Ben jij op zoek naar jurken die overal bij passen? Ga dan voor de Zusss tuniekjurk in het grijs-blauw of zand. Een fijn model gemaakt van katoen, linnen en elastaan. Het jurkje krijgt een extra kwalitatieve uitstraling door de linnenlook. Of ga voor een opvallendere look en kies voor de bladprint op de hippe Zusss rok met knopen. Effen topje erop, een stel stoere sneakers eronder en je bent zo klaar om de deur uit te gaan! Deze vrolijke print zie je vaker terug in de nieuwe Zusss collectie. Weer of geen weer, jouw nieuwe Zusss outfit stel je op jouw manier samen. Werk met laagjes en draag er een Zusss vest over wanneer het nog een beetje te fris is voor jouw zomerse look. Neem maar eens een kijkje tussen al dat leuks in de categorie jurken & rokken.

  Eigenwijs Zusss pak

  In de nieuwe Zusss collectie vind je weer twee hele leuke items die je precies zo met elkaar kunt combineren, dat het net een jumpsuit of boilersuit lijkt. Het pak bestaat uit een jasje en een broek met zakken. Stoer en eigenwijs met knopen. Het leuke aan dit pak is, dat je de items ook los kunt combineren om een aparte outfit mee samen te stellen. Heb je de eigenwijze details al gezien? Het jasje heeft hoornlook knopen, twee eigenwijze zakken en een koordje in de taille om hem extra aan te rijgen. Voor de boilersuit look combineer je het jasje met de Zusss broek met zakken. Stel nu jouw eigen kledingset samen!

  Fijne Zusss vesten

  Onmisbaar in jouw kledingkast dit seizoen, een basic Zusss vestje. Want in de basiskleuren grijs-melee, grijs-blauw en zwart passen deze vesten werkelijk bij elke outfit. Het vestje heeft een subtiele pof in de mouwen en een ronde hals. Draag jij laagjes dit seizoen? Dan pas dit basic vestje zeker weten bij de rest van jouw Zusss outfit. Style jouw kledingset af met de mooiste accessoires van Zusss, zoals een luchtige sjaal met print. Kijk voor je nieuwe lange vest of een mooi basic vestje in de categorie Zusss vesten.

  Stoere Zusss jeans

  Broeken waar jij je fijn in voelt vind je bij Zusss. Broeken gebruik je het liefst als de perfecte basic in je outfit, maar ze mogen ook best meer zijn dan dat. Nieuw in de Zusss collectie zijn de mom jeans! Stoere denim broeken in twee voorjaarskleuren en een relaxte fit. Helemaal leuk om te combineren met een frisse witte blouse, een mooie riem en een paar laarsjes. Op zoek naar broeken die comfortabel zitten en een geklede uitstraling hebben, dan is de broek met zakken iets voor jou. Combineer deze broek met de bijpassende top. Ga aan de slag met combineren en begin bij de juiste basis in de categorie broeken & leggings.

  Accessoires om je outfit mee af te maken

  Accessoires kunnen zoveel toevoegen aan je nieuwe outfit. Want zonder sjaal is je nekkie zo kaal. Een sjaal is comfortabel en extra leuk om je outfit mee af te maken. De accessoires zijn gemaakt van luchtig breisel, in het kleurenpalet van de nieuwe collectie. Zo kun je direct aan de slag met het samenstellen van je favoriete outfit. En met een riem om je middel of in je taille leg jij het accent op de plekken waar jij trots op bent. Stijl jouw outfit af in de categorie sjaals & accessoires.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.